0

yıllardır kullandığım ve memnun olduğum marka telefon olduğu için benim tercihim samsung note serisidir.

0

kullanım amacına göre değişkenlik gösterir. iphone marka telefonlar, samsung markasının telefonlarına göre birazdaha sınırlıdır. jb'li ve jb'siz durumundan dolayı gerek apk gerek istediğin an istediğin şarkıyı indirmek gibi durumlarda sorunlar oluşabiliyor.

0

tercihim samsung ve şuan o.markanin tel kullanıyorum ve çok memnunum . sağlamlık olarak iphone tercih edilebilir ama kullanımı bana göre rahat değil. insanı çok zorluyor seri deil ama sağlam. samsung sağlamlık konusunda iphone kadar olmasada sağlam ve kullanımı çok seri ve rahat . bu yüzden kullanım olarak tercih edilebilir . iphone kullanan insanları pek anlamıyorum. gerçi çok kullanılma geri duyuluyorsa özellikle iş amaclı istegram , facebook gibi tercih edilebilir.

0

yıllardır android kullanıyorum. hiç iphone düşünmedim , bu yüzden samsung kullanıyorum ve kullanmaya devam edicem.

0

ben bir sene önce iphone kullanmaya başladım, aldığımda bir hafta olmadan daha önce niye ben iphone kullanmadım dedim her yönüyle adamlar yapmış, en düşük markası bile olsa kaliteli fotoğraf çekiyor her uygulamayı kolayca yükleyip kullanabiliyorsun, donma vb. şeyler olmuyor. bundan sınra android telefona hayır.

1

bence iphone daha iyi her bakımdan ha fotoğraf çekme kalitesi olsun ha hafıza bakımından olsun hada içerik bakımından olsun samsung telefonlar bir süre sonra yavaşlıyor gibi geldi bana vede fazla uygulama yüklenince donma olayı oluyor ahiretten hafıza kartı ile ne kadar hafıza ilave etsek bilene depolama alanı azaldı diye hep uyarı veriyor ama iphonede ben buna rastlamadım ne kadar uygulama indirsek bilene kasma falan olmuyor oyun konusunda da iphone daha iyi samsungda bir zaman sonra oyunda kasma epey bir fazlalaşıyor

0

samsung kullanıyorum hiçbir sorunum olmadı henüz. iphone da kullandım arada 1-2 problemim olmuştu. bu yüzden samsung diyorum

0

ikisini de tercih etmiyorum. samsung çok kullandım çok da memnun kaldım ancak sony ile tanışana kadardı.

0

yıllardır iphone kullanıyorum. telefonum bozulsa yine iphone alırım çok memnunum

0

hız ve garanti bakımından iphone tercih ederdim.

0

bana göre tek ve değişmez alacağım telefon markası tabiki samsung markadır.