0

ne ile uğraştığına göre değişen bir durum, sosyal medya gibi platformlar da belirli bir kitleye sahipsen örnek 30bin ve üzeri gibi yaklaşık en aşağı günlük 300 liraya kadar para kazanabilirsin çok rahat. burada ise 300 lirayı görmen biraz hayal :d bir günde imkansız zaten burada akmasa da damlar ama çok büyük meblağlar beklememeni tavsiye ederim. biraz daha fazla paralar isteğin var ise sosyal medya platformlarında bir sayfa vs açıp kasmanı öneririm, başlarda sabır işidir ama ilerde sayfa büyüdüğü zaman çok güzel ekmeğini yersin :)

0

ne kadar çok farklı yerde zaman harcarsan o kadar çok kazanırsın.eğer bir becerin varsa freelance olarak çalışabilirsin.onun dışında çok karlı bir iş olduğu söylenemez ama ek gelir olarak iyidir.

0

ne kadar uğraştığına ne kadar kaliteli içerik ürettiğine ve özgünlüğüne göre değişir. her iş çok emek ister ve detayları vardır. burada da detay mantıklı ve özgün cevaplar oluşturabilmekte diye düşünüyorum. eğer bunları göz önünde bulundurup uğraşırsan sen de iyi miktarlar kazanabilirsin.

0

ugrasmana gore degisie kazancin. ama ben bu ay sonuna kadar biraz ugrasacagim burada.

0

ugrastigin siteye gore degisir kardesim. simdi sana gunluk bu kadar kazanirsin su kadar kazanirsin birsey diyemiyorum malesef. birde senin kac tane site ve uyguamayla ilgilendigin zaman onemli . sabahtan aksama kadar ugrasmana bagli olarak paea kazanilanilit baya