1

normalde insanlar günde ortalama 7 ile 9 saat arasında uyumalıdır. ancak insan istediği zaman özellikle depresyondaysa eğer çok daha uzun süreler kendini uykuya verebiliyor. yine de en fazla 10-15 saat aralığında uyuyabileceklerini düşünüyorum. eğer insan zaten 10 saatten fazla olarak sürekli uyuyorsa daha farklı sorunları olmuş olabilir. fazla uyumak normal bir şey değildir aslında. eğer bu şekilde bir durum yaşıyorlarsa mutlaka bir doktora görünmeleri gerekir. vücut halsiz kalıyorum yeterli dinlenemiyor olabilir.herhangi bir dengesizlik olup olmadığı araştırılmalı ve mutlaka kan tahlilleri ile diğer gerekli testler de yapılmalıdır. çünkü bu durumumu altında ciddi sorunlar yatıyor olabilir.

0

bir insan normal şartlarda 8 saati geçmeyen uykusu olmalıdır ama istatislik olarak işi olmayan evde yapacak işi olmayan bizler 10 saate kadar uyuyoruz bu kimi insanlarda 14 15saate de çıkıyor ama uykunun fazlasıda malesef zarar olur

0

bence normalde insan 8-9 saat uyuyabilir. en azından sabah erken kalktığında dinç olmuş olur. gerçi ben uykuya hasretim uyku bana gerçekten de haram oldu. ben 15 aydır bir günde sadece 3 saatlik uykuyla duruyorum. çünkü benim oğlum gerçekten de uyumuyor artık oğlum büyüdüğünde uyumaya çalışacağım inşallah büyüdüğünde de uyur en azından beni rahatsız etmemiş olur ama dediğim gibi fazla uyumak insanı yorar ve çok çabuk yaşlandırır ondan dolayı fazla uyumamak lazım tamam vücudumuz 7-8 veya bilemedin 8-9 saatlik dede dinlenebiliyor ama fazlası bence zarar kalbe falan çünkü bir yerde falan okumuştum zararlı olduğunu duydum onun için hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum. dinç kalmak istiyorsak en fazla o saate kadar uyumamız lazım. bence bu da ideal diye düşünüyorum.

0

normal bir insan günde 8 saat uyumalı diye biliyorum ama gördüğüm bazı insanlar bıraksalar sabahtan akşama kadar uyuyabilirler bu yüzden bu insandan insana değişiyor bence.

0

bir insan bir günde en fazla 10 saat uyuyabilir diye düşünüyorum ama bazı insanlar çok fazla uyuduğundan en fazla 14 saate kadar uyuyabilirler.