0

kopya icerigi hala bilmeyip akil fikir verdin rabbim diyenler az otede oynasin. bana ozelden hadi canim hadi deyip burada soru altlarinda cevap vermeye kalkmayin sakin. bu zamana kadar edebimi koruyup laf soylemedim. ozelde bana cevap veremeyip burada entrikalarinla dolduramayacaksın. bana ozelden entrikaci deyip buralarda bana satasirsan eger cevaplarini alirsin. ozelden yazmayacagimi soyledigim icin buralardan satasip beni tahrik etme derdindesin ama yemezler. kimin ne mal oldugu belli. kendi seviyesi o kadar acik ediyorsun ki kisiligin yerlerde surunuyor resmen. ve ben isim vermemistim. sen niye kendi ustune alindin ki canim. hayirdir yani? hayir yani varsa birsey bilelim.?

0

rossmann kafalar pırıl pıril belli ki allah sana akıl fikir versin amin

0

emegimizin karsiligini sonjnda alacagiz. bazi arkadaslar da bana laf carpma derdinde. hem kendileri eglenmek icin buradayim deyip hem de odemelerin bu hafta yapilacagini ogrendim referans kasayim diyecek kadar riyakar yapmasin rabbim. sonra bize odemeler konusunda ders vermeye calisiyor. yetmiyor kopya icerik ne desem cevap veremezsin dedigimde bana ozelden sorularin kopya icetik diyor. sorularim kopya icerik olsa site beni burada barindirir mi acaba. iste arkadaslarin akillari ancak bu kadar calisiyor.

1

sorumani sitesi ve ekibi biraz insaf biz burada emek harcadık internetimiz gitti emeğimiz gitti parmaklarımız gözlerimiz yorulduğu ekrana bakmaktan bir buçuk aydır neden parayı ödemiyorsunuz ödemiyorsanız en azından bir cevap verin bir açıklama yapın bir açıklama yapmak bu kadar zor olmasa gerek yani dünyanın parasını ödemiyorsunuz en fazla 1000 tl bile sizin ödemeniz belki yoktur.