0

o benim abim beni dolandırmış olması onun hayatından daha önemli değil şahsi adıma bu halde olan birinin beni dolandırmış olması hiç önemli değil, önemli olan onun tekrar sağlığına kavuşmuş olması benim için önemlidir. hastaneye giderim koşa koşa ve o çıkana kadar ayrılmazdım oradan. o benim düşmanım değil sonuçta o bana o kötülüğü yaptı diye ben insanlığımdan olamam o kendi ayıbı ki bu durumda olan kişi de benimle aynı kanı taşıyan biri.

0

yani iki kere dolandırdı özü abim diyorsunuz ama sonuçta yani kanınız canınız bak yani abiniz kardeşiniz o yüzden hasta ki yoğun bakıma girmiş demekki durumu kötü ben olsam asla kin duymam benim canım benim kanım benim kanımdan biri yani bu şekilde düşün para illaki bulunur durumlar illaki düzelir yani her şey para değil ama kardeş asla bulunmaz bir düşün kardeşini kaybettiğini düşün allah korusun yani illaki hepimiz öleceğiz bir gün ama yoğun bakımda dediniz mesela o kardeşimizi kaybettiğimizi düşünün o paranın değeri sizce var mı bence asla o paranın değeri olmamalı çünkü para bulunur kardeş bulunmaz canınız kanınız o yüzden ben asla kardeşlerimi abımı paraya değişmem

0

bu durumda ne yapılacağı çok açık öz abim diyorsan sen de öz kardeşliğin gereğini yapacaksın o kadar. yani yanında olacaksın.

1

benim öz abim beni 2 kere dolandırırsa ve 10 kere de dolandırırsa ve 20 kere de dolandırırsa allah korusun yoğun bakımda olsa o beni dolandırıcı şeylerin hiçbir önemi yok gözümde çünkü sonuçta o benim canım abimdir hemen koşar hastaneye giderim ve elimden gelen her şeyi yaparım çünkü ne kadar beni dolandırırsa da dünya malı dünyada kalır ama ağabeyim giderse bir daha abim olmayacak onun için bütün malım mülküm her şeyi feda ederim abime en azından ben öyle düşünüyorum.