0

galatasaray'da futbolcuların emre akbaba haricinde sakatlık sorunu yaşayan futbolcular yetersiz beslenme ve yetersiz idman koşulları yüzünden formasından uzak kaldı ister istemez ve bu futbolcu için de büyük bir psikolojik buhranlara yelken açmak demek çünkü takımının koyduğu hedefler de yer alamaması dışardan izleyen taraftardan farklı olmaması ağrına gidecek bir durum, bazen de oyuncular %100 olarak iyileşmesine yakınken sahalara geri dönüş yapması da çok yanlış bir davranış çünkü tam olarak forma için iyileşmemişken hazır hissetmiyorken forma giymesi çok büyük bir ihtimalle sakatlığının nüks etmesi riski taşıdığını göz ardı etmemek gerekir, rakip oyuncudan gördüğü bir faulle tekrar sakatlığı iyileşmeye yakınken daha da kötü olacağı ve takıma büyük zararlara mâl olacağını görünce travmayla yüz yüze olmak demektir.türkiye'de böyle durumlarla ilk kez karşılanmamış için bilindik bir durum olarak kamuoyuna yabancı gelmiyor

0

bu sezon başında 4 yıldır yüklemeleri yaptıran antrenör ile yollar ayrıldı sakatlanmalarin tamamına yakını darbeye bağlı değil kas sakatlıkları bu adamın gönderilmeside bir etken bu sakatlık olayında

0

şans tabi ki etkili bir faktör. fakat bunun dışında antrenman eksikliği, bilinçsiz hareketler, maçlardaki dengesiz futbol, sert oyun bunu tetikleyen önemli sorunların başında geliyor.

0

galatasaray oyuncularının bu kadar sakatlanması hem kötü şans hemde kendilerinden kaynaklanan sorunlardan oluşuyor. bazen yapılan idmanların yetersiz olması da futbolcuların hazır olmadığının göstergesidir. bu yüzden sakatlanma oranları fazla olur. maç öncesi ısınma yetersizliği de sakatlanmaya yol açar.

0

evet şu anda takımda çok önemli eksikler var galatasaray takımının.muhtemelen iyileşmeleri de bayağı bir zaman alacak gibi görünüyor. bu yüzden ligde de büyük puan kayıpları yaşayacağını düşünüyorum. galatasarayı zor günler bekliyor açıkçası.

0

bence yetersiz idmandan kaynaklaniyor olabilir çünkü bir takımda aynı anda 6-7 oyuncu sakatlaniyorsa o iste bir is vardır.