0

tv reklamlarını abartılı buluyorum hem süresi hemde herseyin reklamını koymaları bazen insana sıkıntı veriyor. helede ana diğer kanalların 1 saat süren reklamlar abartılı buluyorum.

0

televizyon reklamlarını yerine göre abartılı buluyorum, bir yayın reklam arasına gittiği vakit insanların sinirlerini hoplatıyolar ve hemen zap yapıyor insanlar.reklamların yayılması da satış yapmaları açısından bir markanın en büyük değeridir, reklamlar olmasa belki de o kadar da ilgi ve çekicilik olmayacaktır kamuoyu tarafından.televizyon reklamları kimine göre abartılı kimine göre de yararlı gelebilir, herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama biraz abartılı oluyor.

1

evet gerçekten bazılarını çok abartılı buluyorum. birçok reklam gerçeği de ahi yansıtmayan saçmalıkta ve abartılı oluyor. kartal duyduğum kadarıyla red bull reklamında redbull kanatlandırır sloganından dolayı bir kişi firmaya dava açmış ve tazminat davasını kazanmıştı.reklamda gerçeğe aykırı bir şekilde kanatlandırıcılık vaat ettiğini öne sürmüş ve mahkeme tarafından da saçma bir şekilde haklı bulunmuş.bazı reklamlarda ve abartılı bir şekilde ürünler çok lezzetli ve göze hoş gelecek şekilde sunuluyor. özellikle bu reklamlar geceleri konduğu zaman insanı gerçekten acıktırıyor ve canımız çekiyor bazen. ama bunların dışında gerçekten çok keyifli reklamlarda mevcut.

0

evet bazı reklamlar abartılı bir şekilde ama işte onlar da oradan ekmek parası kazanıyor. zaten reklam yapan insanlara da yüklü bir para veriyorlar ama ben zaten reklam izleyen birisi değilim hemen reklam olduğunda diğer film açıyorum ne izleyeceğim reklamları boşu boşuna yani hiç gerek yok bence zaten boş boş reklamlar var çoğunlukla hep aynı reklamlar hiç değişik reklamlar göremiyorum.

0

bazı reklamlar gereğinden fazla abartı oluyor. olmamasına rağmen varmış gibi gösterilerek satış yapılmaya çalışılıyor ve insanları kandırıyorlar. mesela reklamda gördüğüm ürün telefon diyelim. tvde sanki en iyisi gibi gösteriliyor ama gidip aldığınız zaman karşınızda sanki 3310 marka telefon varmış gibi oluyor.

0

ben tv reklamlarını abartılı buluyorum hepsini değil ama bazıları çok accayip şekilde abartiyorlar insanları camlarından bezdiriyorlar hem sinir bozucu hemde iki reklamdan biri o nefret ettiğimiz reklam oluyor kanla değiştiriyorsun yine o çıkıyor ister istemez insani tv izlemekten sogutuyorlar örneğin rexsonanin son reklami ya allah aşkına o nasıl bir igrecliktir ya yemin ederim mide bulandırıcı yani ben artık o sattıkları ürünü ben her gördüğümde o iğrenç reklam aklıma gelecek ben almak istesem daha almayacağım belki ürün iyi bir şeydir ama onu kötü tanıttıkları için müşteri kaybı yaşayacaklar ve satış yapamayacaklar hem çok abartılı hemde iğrenç yapmayin böyle şeyler midemiz kaldırmıyor artık evet abartılı buluyorum