1

televizyon izlemeyen ve teknolojiye bağlı olmayan bir evde hayat nasıl olurdu?

bunu hayal ettiğinizde kafanızda neler canlanıyor ?

6 cevap
0

televizyon ve telefona karşı bir bagizliliği olmadığı halde vede televizyon olmasaydı çok sikici olurdu bence. zaten izlenecek pek bisi yok televizyonlar da ama bazen ses yapması bile yetiyor insana

0

ilk basta çok sıksıcı olacagını düşünüyorum. fakat teknoloji ürünleri kullanılmayınca sürekli sohbet edilir. buda aile acısından güzel sonuclar elde edebilir. fakat bir zaman sonra bu sohbetlerde sıkmaya baslar.

2

gayet güzel olurdu hatta mükemmel olurdu bile diyebilirim. aile bireyleri birbiriyle daha çok iletişim içinde olurdu. birbirlerinin sorunlarını, dertlerini dinleyip beraber çözüm bulmaya çalışırlardı. anne ve babalar çocuklarıyla daha ilgili olurlardı. aynı şekilde çocuklar da anne ve babasıyla daha ilgili olurlardı. evin içi bile ayrı şenlenirdi. teknolojik aletler olunca insan ailesini bile tanıyamıyor bazen çünkü telefondan, televizyondan bir türlü başımızı kaldırıp etrafımıza bakmıyoruz. o yüzden teknoloji aletleri olmayan bir evde aile bireyleri birbirlerini daha çok tanıma fırsatı elde ederler.

0

keşke hayat olsa telefonsuz, televizyonsuz bir hayat teknoloji olmayan bir hayat yediğimiz yemekler gdosuz sağlıklı olsa ama keşkelerle kalıyoruz işte. doğal yaşamı hiç bir şeye değişmem.

0

muhabbet olurdu. aile bağları daha da kuvvetli olurdu.

0

böyle bir evde yaşamak isterdim aslında. haber yok kim ölmüş, kem ne yapmış, buğün ne olmuş falan filan.