0

teknolojiye şu yüzden ihtiyacımız var çünkü biz teknoloji yıllarında doğmuşuz teknolojiyi durmadan takip ediyoruz haberleri takip ediyoruz oyunlar oynuyoruz yani girdiğimiz bazı siteler bazı sosyal medya adreslerimiz var oralara giriyoruz işlerimizi kolaylaştır dağımız aletlerimiz var mesela elektrik elektrik eğer olmazsa bizim hayatımızın bir anlamı yokmuş gibi oluyor mesela bir odun kesmek istersek onu testereyle değil de motorlu bir aletle kesmek daha kolay oluyor onun için teknoloji bizim hayatımıza kolaylık getirmek için var

0

günümüzde teknolojisiz bir hayat düşünülemez hayatta herşey teknolojiye bağlı.

0

malesefki günümüz teknolojisi almış başını gitmekte neden teknolojiye ihtiyacımız var çünki amaç hayatımızı zorlaştıran araçlsrdan kurtulup daha yararlı bir araç üretmektir ayatımızı neden daha kolaylaştırmayalamım ki ama teknolojinin yararları olduğu gibi zararlarıda mevcuttur.
bunlara örnek vericek olursak internet ya da telefondan bahsede biliriz zamanın olduğu yerde bir çok radyasyona maruz kalmaktayız bu maruz malesef günümüzde artık kaçınırmaz oldu. herhangibir yerde olursa olsun alınan vayfi çekimlerinede maruz kalmaktayız onca telefon mevcuttur çevremizde ve onların etkisinede kapılmaktayız malesefki hayatı kolaylaştıran dediklerimiz birde bakmışızki olumsuz sonuçlarda doğurmuştur.
sonumuz hayrolsun.

1

bu hayatın kolaylaştırılması anlamında insanlar teknolojiye ihtiyacı vardır. teknoloji olmasa kaplumbağa hızında ilerleriz. ayrıca teknoloji çağında yaşıyoruz dersek abartmış olmayız. yeni doğan çocuklar teknoloji ile doğmaktadır. ilk oyuncakları teknoloji odaklı oyuncaklar olmaktadır. teknolojiden kaçış artık imkansızdır. hatta bilim adamları yapay zeka üzerinde durmakta ve bu konu hakkında bir hayli yol katetmiş görünüyorlar. teknoloji hayatımızın her noktasında ve bizimle beraberdir. ondan kaçamazsınız.

-1

teknolojiye ihtiyaç duymamız hayat koşullarının daha rahat düzenli ve daha iyi koşullarda bir hayat sürmemize olnak sağlayan bir daldır