1

nokia telefon markası neden gelişen teknolojiye ayak uyduramıyor?

şimdiki telefonlar onun kadar sağlam değiller ama teknoloji her zaman bir adım önde oluyor işte.

4 cevap
0

saglamligindan once nokia android kullanmayacagiz dediler bu dokunmatik telefonlarda. ama iste kendi ayaklarina sıktılar malesef. magazada (play store) hicbirsey bulamiyorsun, yani ios icin yapiliyor ama windows phone icin yapilmiyor, istedigin bir programi indiremiyorsun filan, o da baya sikinti oluyordu. bende bir ara windows phone isletim sistemli bir nokia kullandim biliyorum. o kadar kullanissiz bir telefon ve sistem ki... anlatamam yani..androide gectim sonra. gerci windows phone'a alisinca ilk zamanlar bana android garip gelmisti ama iki uc gune toparlamistim. neyse bu sikintilardan dolayi yorumlar olumsuz oldugundan millet almamaya basladi nokia'yi. yani kendjleri sonradan andeoid'e gecti ama ne fayda. bizde bid atasozu vardir. "gecti bor'un pazari, sur eşeği nigde'ye..." diye. resmen bunlsrinki bu durum oldu. yoksa saglamlik acisindan nokia lumialarda saglamdi baya.

0

nokia markası ileri ki zamanda böyle akıllı telefonların çıkacağını zannetmiyordu. piyasaya sadece tuşlu telefon sürdü. diğer markalar teknolojiye uyunca nokia markası geri kaldı. sonraları windows tabanlı telefonlar çıkardı ama keşke çıkarmasaydı. çünkü hiç iyi bir telefon olmadı herşey çok karışıktı. ben hiç kullanmadım windows tabanlı nokia markalarını iyi ki kullanmadım. son zamanlarda ayak uydurmaya çalıştı ama geç oldu.

0

piyasanın devleriyle yarışamadı.yäzilim kaynakli ciddi sorunlar yaşadı ve sonuç olarak tekno-facia denebilecek telefonlar üretti

0

nokia çünkü teknolojinin çok gerisinde kaldı yani geç başladı, ayak uydurmaya çalıştı ama malesef başaramadı. windows işletim sistemli telefon üretmeleri aşırı saçmaydı zaten.