1

mesut özil kimdir?

7 cevap
0

türk asıllı alman futbolcudur çifte vatandaşlık hakkı vardır kendi tercihiyle almanya milli takımını seçmiştir.

0

türk ve alman vatandaşı olup da almanya milli takımını tercih etmiş bir futbolcudur.kararını çoğu türk eleştirse de mantıklı olanı yapmıştır.real madrid , arsenal ve almanya milli takımında oynamıştır.çok iyi bir futbolcudur ve almanyayı tercih etmesine rağmen saha içinde sinirlendiğinde türkçe küfür eder.

0

ailesi aslen zonguldaklıdır, alman milli takımında oynamaktadır, geçenlerde evlenen futbolcu ingiltere'nin arsenal takımında forma giyiyor.

0

aslen fenerbehçelidir ali koçla görüşmeler yapmıştır geçtiğimiz günlerde amine gülşe ile evlenmiştir alman milli takımındadir ingiliterede top koşturmaktadır

0

almanya da oynayan daha sonra farklı bir takıma transfer olan ve yenilerde evlenen birisi ve düğün video ve resimlerine hiç bakmadım çünkü hakan çalhanoglu düğünü de çok izlenmiş çok maşallah ne güzel oynuyor denilmişti ve adamlar boşandı ya birde şunu düşünüyorum mesut özil ile ilgili biraz mağdur edebiyatı yapan bir kişiliğe benziyor ama yanılıyor da olabilirim bilemiyorum

1

mesut özil geçtiğimiz günlerde ünlü manken ve oyuncu olan amine gülse ile evlilik yapan ,alman milli takım oyuncusudur. şuan arsenale transfer oldu diye biliyorum.

0

benim bildiğim kadarıyla futbolcu olması lazım .