0

cogu insan aclikran uyuyamaz sanirim. yani bende uyuyamam oyle. en azindan soyle agzima bir iki lokma birsey atmam lazim. birsey girecek o mideye. 1 dilim ekmek dahi olsa yerim.

0

eve yorgun geldiğimde direk su içerim ve ve yulaf ezmesi yerim gayet dinç olurum ama sonra sebepsiz bi yere uyku basar uyurum

0

asla uyumam aç olursan vücudun daha yorgun olursun öbürsü güne bitik bir şekilde başlarsın ,yaptığın şeyde zorsunursun , yemek ye öyle yat hem sağlikli olur hemde güne güzel başlarsın

0

hayır yemeyince açlıktan insan uyuyamıyor.

0

asla. yemek yemem gerekiyor. aç uyuyamam ben. uykumu da etkiliyor. yemek yerim biraz bekler öyle uyurum. uykuya da dalamıyorum aç olunca. en kötü bir şeyler atıştırırım da öyle uyurum. çünkü sabaha beni perişan eder o açlık.

0

eve yorgun geldiğimde karnım aç işe yemek yapar yerim ama karnım tok ise hemen uyurum

1

bazen dışarı çıktığımızda eve yorgun dönem biliyorum hata diyecek halim yok ama eğer aç alırsam karnım açsa ne kadar yorgun olsam da uykum gelmiyor yemek yemeden uyuyamıyorum mutlaka yemek yedikten sonra uyumaya çalışıyorum çünkü zaten aç karnıyla insanın uykusu gelmez ki ne kadar yorgun olsa bile.