1

ablacim, bunlar her ne kadar bize para kazandiracagiz, odeme yapacagiz dediler mi dediler. her ne kadsr site herhangi bjr zaman sebepsiz ödemeleri durdurabilir adli kuralsa koysalar bu hukukta dolandirmaya girer. yalniz ben bunu millete anlatamiyorum. savciliga gitseniz de elinizden biesey gelmez deniliyor. ona bakarsaniz ciflikbankta cok iyiyiz, kazaniyoruz kazandiriyoruz, hatta ciftlik kurduk, urunlerimizi satacagiz daha fazla kazandiracagiz deniliyordu. ki hatta brnde o sira acaba uye olsam mi ama yatirim yapmam diye dusunmustum acikcasi. ama bu site bizim tiklamalarimizdan ve site icerisinde tikladigimiz reklamlardan dolayi baya para kazanmakta ve bize, site icerisinde baska birsey istemiyoruz, hakkimiz olan parayi, odemelerimizi istiyotuz. yani boyle davranmalari dolandirmaya girer. bunu avukat arkadaslarima da sordum. bana bu durumun dolandirmaya girecegini soylediler. ya bize acik acik su zaman ödemeler yapilacak densin, ya da savcilikta acacagimiz suc duyurularina karsi hazirlikli olsunlar. basit bir aciklamadan bile aciz olmamali bir yonetici.

1

aynen hafta bitti ödemeler hala yapılmadı. orada ki yazıya bakarsak kim ilk ne zaman yazıysa görmüşse bir sonraki hafta ödeme olacak sanar durur. umarım site artık mantıklı bir açıklama yapar. güvenilir bir sitenin bu duruma gelmesi gerçekten çok üzücü. yöneticiler her zaman sorularımıza cevap verir üyelerin taleplerine de ayak uydurmaya çalışırdı. ama şimdi resmen kayıplara karıştılar. ödeme yapamayacaklarsa da durumu düzgün bir şekilde açıklasalar da bizlerde beklenti içine girmesek ve burda zaman kaybı yaşamasak.

1

ablacım benim de moralim bozuldu iyice. ne oldu sorumani sitesine böyle. maddi olarak sıkıntı yaşıyorum. en azından burdan üç beş kazanç elde ediyoduk.25tle yapmak için uğraşıyorum. inşallah bu sıkıntılar bi an önce biter.site eski haline döner.

0

moralinizi bozmayı gerçekten istemem ama adamlar yönetmelikte " site istediği zaman ödemeyi durdurabilir " yazmışlar.

2

küçücük bir yazı paylaştıp ödemeler yapılacak diye bizi kandırıyorlar iki aydır ödeme bekliyoruz küçücük bir yazıyla gözlerimizi bağlıyor ve ödeme de yapmıyorlar bu neyin kafasıdır yani gerekli yasal yollara mı başvuralım. eğer akşama kadar ödeme yapılmazsa şikayette bulunacağım.