1

bu 2 haftanın 2 günü yine ödemeler yatırılmadı?

saruman sitesi ve ekibi paylaştığınız yazıya göre geçen hafta ödeme yapmanız gerekirken geçen hafta yapmadınız bu haftanın 2 günüdür neden hala ödememiz yapılmıyor yani sadece sizin açıklamanız bu muydu burada emeğimiz var bu kadar gözden çıkaramazsınız emeğimizi yani burada sadece emeğimizin karşılığını istiyoruz ve gerçek bir açıklama?

4 cevap
0

haftaiçi yatacak dendi hala yatmadı. geçen hafta yatması gerekiyordu bu haftada hala yatmadı. gerçekten doğru düzgün bir cevap verebilirler yazık değil mi bizlerde emek veriyoruz

3

tahminen bu sitenin işi bitti yani ödeme yapabilecek durumda değiller.

3

sitenin parasinin kalmadigini dusunuyoum. birde sohbet kanalinda artist artist diyorlardi ki uye alimini kapatir, odemeleri sonsuza kadsr yapariz dediler. bunu bu sitede bir soru altinda da belirtmislerdi. anlasilan o ki sitede 2 ay oncesinde bunlar buradan kazandiklari carcur ettiler, bizim odemelerimize de para kalmadi. belki odemeleri aciklama yaptiktan sonra site hareketlenirse odeme aliriz googleden diye dusunmuslerdir. ama bu dusundukleri de suya düştü diyebilirim. cunku hicbirimiz site yönetimi bize odemeleri yapana kadar aktif olmadik. odemelerimizi bekledik. ki hala da odemelerimizi bekliyoruz dediğin gibi. bakalim cumaya kadsr ne olacsk. gerci onumuzdeki haftaici dediler ama hangi onumuzdeki haftaici. onu cok merak edoyorum.

2

o kadar mesajlarımız a soru açmamıza neden bu kadar kayıtsız kalıyorsunuz iki aydır biz burada ödeme bekliyoruz yani dünyanın parası değil her birimizin ya 50 ya 20 ya 30 ya 40 tl'dir bunu ödemeyecek kadar herhalde düşmediniz en azından bir açıklama yapınız. 2 aydan sonra sizin yaptığınız sadece küçük bir yazı sayfanın üst kısmında önümüzdeki hafta ödemeler yapılacak diye hangi haftadan bahsettiniz bu 2 hafta oluyor 2. haftadan 2 gün gitti ödemeler yapılmadı neden.