0

hayır tabiki asla göstermez. ne kapalılar, çarşaflılar gördüm ben dışı seni , içi beni yakar durumundalar. o yüzden insanların iç yüzünü allah'tan başkası bilemez. kapalı olmayı kullanan bir çok insan var.

0

kapalı olması asla ahlaklı oldugu gostermez acık insanlar kötü dıyemez kimse acık olupta aklaklı düzgun okadar cok kişi varkı tabiki kapalı olup ahlaksız olanlarda cok var bunu kapalı içi acık kötü dıye yargılamamak gerekır cok yanlış bı davranış olur kapalı cok kötü şeyler yapan insanlar tanıyorum ben agızlarından cıkanları kulakları duymayanlar yaptıkları şeylerı agıza alınmıcak şekılde yargı cok yanlış acıklar ve kapalılar dıye yargı olmaz insan açıkta olsa kapalıda olsa içi önemli olan rabbım gönül guzeliç guzelligı verdın önce

0

bir kadının kapalı veya açık olması onun ahlaklı veya ahlaksız olduğunu göstermez. kimse birini dış görünüşüne göre yargılamamalıdır. baştan ayağa çarşaflı olan biri hırsızlık yapıyorsa bu ahlaklı olduğunu göstermez veya açık bir insan bir hayvana yardım edebilir veya kimsenin malını çalmazsa bu o diğer kişiden daha ahlaklı olduğunu gösterir. kıyafete göre insanın edebi veya ahlakı tartışılamaz. ne insanlar var yan ama hakkıyla kapalı olup da çok ahlaklı olan insanlar da var. bu durum herkese göre değişir. bana göre kalbi kirli olan biri çarşaf giyse de benim için önemsiz. benim için ahlaklı biri değildir. etrafta da bu durumu fazlasıyla görüyoruz.