0

severek kullandığım en güzel sosyal ağ tabiki youtubedir. benim

0

en çok whatsapp ve youtubeyi kullanıyorum.

0

en çok kullandığım sosyal medya instgram, youtube, whatsap gibi uygulamaları kullanıyorum. bunlardan hariç pek fazla girmiyorum.

0

bizim eski en popüler uygulamamız facebook'tu ama o artık eskisi kadar ne talep görüyor ne de kullanan kişi sayısı fazla yaşlı kesim daha çok kullanmaya başladı, şimdi ki çağımızda en çok kullanılan instagram ve twitter var ama ben twitter kullananlar arasındayım hem bana daha gerçekti daha samimi daha kaliteli ortam olarak görüküyor öyle hissediyor, ilk haberleri ilk olayları yani herşeyin ilk olarak düştüğü platform twitter kullananlar bilir ne demek istediğimi twitter'ın üstüne gerçekten daha iyi daha kaliteli bir sosyal medya uygulaması tanımıyorum

0

ben ve eşim hiçbir şekilde sosyal medya kullanmıyoruz. evlendiğimizden beri sadece kullanırsak twitter kullanıyoruz o kadar yani diğerleri ile ilgilenmiyorum hatta ben twitter'a bile girmiyorum.

0

youtube çünkü dkler içinde milyonlarca video

0

şu anda en çok kullandığım sosyal medya aracı instagramdır.

1

instagram cunku kullanimi daha kolay ve daha populer

0

twitter'da çok fazla vakit geçiriyorum. bir de instagrama girer kısa bir bakar çıkarım

0

en çok kullandığım sosyal medya uygulaması instagram şu an.eskiden facebook kullanıyordum fakat bu aralar baya instagram kullanmaya başladım.