0

sorumani sitesi ödemeleri yapmış mı?

sorumani sitesi ödemeleri yapmış mı bilmiyorum ama ben az önce uzun süredir kullandığım anket sitesinde 330 tl"lik miktara ulaştım sizce 400 olunca mı çekeyim şimdi mi çekeyim

8 cevap
1

odemeler yapılmış bende iletisim halindeydim 2 3 kisi ile yapıldı dediler ve tekrardan aktif olmaya drvam edicegim burda.

0

ödeme alan herkes adına sevindim :) inşallah herkes alır almaya da devam edersiniz

2

şükürler olsun, en nihayetinde bugün ödememi aldım. çok teşekkür ediyorum, allah bereket versin.

0

yav he he... sen buradan bana cevap yazmaya devam et. bende sayende sana cevap yazarak para kazanıyorum. aferin, benle böyle atışmaya devam et. senin üzerinden para kazanmakta güzel oluyormuş yahu. bana da eğlence çıktı şuan :d haa... unutmadan... evlenirsen davetiye göndermeyi unutma. malum senin sayende para kazandığım için takı takarım sana. hiç gücenmem o konuda. :)

0

para yattı mi diye sormamın nedeni açıklamadan belli olmuyor herhalde :) burada para yatmış mı bilmem ama düzenli kazandığım sitede 330 tl biriktirmişim sizce çekmeli miyim kalsın mı yazdım, türkçe öğretmeninin gözleri kanadı şuan

-1

isterden dedik değil mi? pardon da burada derdi para kazanmak olmayan kişiler neden paralar yatmış mı diye sorar bende onu anlamış değilim.

0

ben böyle bir şey istediğimi hatırlamıyorum da sen bunu sorunun neresinden çıkarttın ki ?

0

ödeme kanıtlarını atabilirim. gerçi bana ikide bir tatava yapma diyorsun ya :d hem banka hesabımdan dekontları hemde site içerisinde ödeme yapılıp yapılmadığına dair bilgileri paylaşabilirim.