0

youtube kanalım var ve rap müzik söylüyorum 6 ay oldu 122 abonem var şuan başka şirketlerle çalışıyorum çünkü espect music kanal adı bakabilirsiniz

0

bir aralar videolar çekiyordum. ancak youtube kanalımı bıraktım. şu an 11 abonesi var. en son iki buçuk ay önce video çekip atmıştım. ama artık çekmiyorum. ancak ileride iyi bir sistem toplayabilirsem, kesinlikle video çekmeye döneceğimi iddia ediyorum.

0

26k abonem var genelde oyun videoları ve benzeri cekiyorum.

1

youtube kanalım yok genelde açanlarda para amaçlı açanlardır

0

evet youtube kanalım var, hiç videom olmamasına rağmen eskiden paylaştığım videolar sayesinde şu an 41 tane abonem var

0

bir zamanlar açtığım bir kanal vardır. suanda kapalı oldugunu söyleye bilirim. sadece 300 abonem vardır. kanalda kendi seslendirdiğim şarkıları yayınlıyordum. izlenme sayıları ve yorumlar yüksek olasada abone sayısı oldukca azdı. bir gelir elde etmek için diğilde bir ünvan elde etmek için açtığım bir kanaldı. bir yerden sonra ünvan edinme isteğimi yitirdiğim için bu kanalı kapattım. içinde paylastıgım videoları sildim. suanda hiç bir kanalım yok. eşki kanalımın adı suan sitede kullandıgım nick olan normtala adındaydı. basarılı oldugunu söylemek için uygun bir kanal oldugunu düşünmüyorum ne yazikki. hak ettiğim degeri aldıgımı zannetmiyorum bu yüzden hevesim kactı ve kapattım kanalı.

0

youtube kanalim yok. acmak da istemiyorum. bana gore degil ya oyle kanal filan.

0

var kanalım bir tane abonem var . o da sevgilim . bu da birşey tabi .öyle çok iddalı değilim doğa ile ilgili videolar paylaşıyorum .

0

222 aboneye sahibim ve youtube'de abone kasmak çok zor bütün youtuberlara başarılar dilerim.

0

zamanın da bir heves açmıştım,ama abonem yok.