0

çok özlediğim var nasıl anlatayım hani insanın hayatında anılar olur ya birlikte yaşadığınız şeyler hep insan eskileri özler ya aynı o gibi bir özlem var içimde o lise yıllarımı tekrardan yaşamak isterdim yaşarken de yanımda olan insanları da özlüyorum

0

yaşayan birini özlediğim kimse yok ama geri getirmeyeceğim ve gece gündüz aklımdan çıkmayacağı insan kaç yaşında olursa olsun hep ihtiyaç duyduğu annemi ve babamı özlemişim maalesef hiçbir zaman geri getirmeyeceğim. çünkü hayatta değiller allah gani gani rahmet eylesin.

0

evet çok özlediğim birileri var. birisi babam. bazen eski sevgilimi özlüyorum. valla babam için hiçbir şey yapamazdım. kalp krizi ve gece olmuş olay.. insan ölümü yakalayamıyor. keşke elimden bir şey gelseydi uyandırsaydım ya da rahatsız etseydim yanına gitseydim...nerden bilebilirdim.. eski sevgilim için de zamanında çok şey yaptım. çok değer verdim bir kere. çok fazla sevdim.

1

rahmetli annemi, rahmetli babam, rahmetli abimi çok özledim. onlara hergün dua ediyorum. bir de yurtdışında olan arkadaşlarom özledim, onlarla da hergün internette ve telefonda görüşüyorum.