0

ben sevgilimden ayrıldıgımda 2 hafta boyunca etkisinden cıkamadım tabi ister istemez agladım fakat gecti yani sadece ondan kalan kolumdaki izler kaldı başka bir şey kalmadı birde sigaraya başladım o kaldı yani zamanla hayatına yeni biri geliyor her şeyi unutturuyor.

0

sevgilimden ayrıldığım zaman hemen intihar girişiminde bulunurum

0

ayrıldığın a pişman edecek uygulamalara geçilir genelde aşırı rahatlıktan ayrılır bir taraf, bir insan birini duygusal mantıksal ruhsal olarak sevmiştir, kolay değil oyle ben ayrıldım,

0

ayrıldık sonda ilk 3 ay gercekten çok önemlidir. bu sürecte olabildikce sosyal olmak gerekiyor. ne kadar çok uğras verdiğimiz birşeyler olursa o kadar az aklımıza gelir. müzik dinlemekten kesinlikle uzak durmanız gerekir. oyun havası bile dinleseniz sözleri sizin canınızı yakar ve aklınıza gelmesinş sağlar. olabildikce fazla uyumamaya calışın az uyuyarak güne enerjik olarak baslayın. ilk 3 ay gectikten sonra insanlar ayrılık sorununa alıştıkları için pek fazla zorluk yaşamazlar.

0

sabah akşam ağlarım. bir gün görmez sesini duymazsam nefesim bile kesiliyorken bir daha olmayacağını bilmeye nasıl dayanırım bilmiyorum.