1

gece yetiştirmek zararlı. yattığın odada olmamasi lazim gece.. onlar karbondioksit bırakıyor gece.gündüz oksijen veriyor çok güzel

0

yani bana göre çiçeklerin evde yetiştirilmesi zararlı değil zaten genellikle çiçekleri evin içinde değil ya pencerelere yapar konuların kenarlarına veriyoruz insan pencereyi ya da balkona çıktığı zaman çiçeklerin görünüşü ve yeşilliği bazı çiçeklerin aldığı rengarenk gülleri insanı daha huzur verir yani insan daha enerjik olur zaten evin içinde havasız bir yerde çiçek yetiştirme ve çiçek mutlaka hava alması gerekir ve güneş alması gerekir balkonda ya da pencerede çiçeğinin yetiştirilmesi yani hiçbir zararı yoktur içinde de olsa insana pozitif enerji verir diye düşünüyorum.

0

evde eger süs bitkisi yetistiyorsan zararlı çünki içerdigi alkoloit,glikozit,safonin sağlıga zararli olduğu ispatlanmamistir.bu içerdikleri kullanilma sebebi daha dayanikli ve cazibeli olmasindandır.

1

evde çiçek beslemek şu açıdan zararlı deniliyor olabilir. malum çiçekler geceleri karbondioksit verdiği için zararlı olabilir. ama şöyle bir durumda maalesef. çadırcı arkadaşları bilirsiniz. ya ormanda kalırlar ya sahilde. şehrin gürültüsünden uzaklar. ama ormanda kaldıkları zaman daha dinçtirler. hatta köy insanları. yani şehirli insanlardan daha sağlıklılar. neden? çünkü bitki, ağaç ortamındalar. o yüzden çiçeklerin evde olmasının zararlı olacağını zannetmiyorum. aksine yattığımız odada çiçeklerin bulunması taraftarıyım ben. aslında sağlığımız için yani.

1

ben çiçek yetiştirmenin zararlı olduğunu düşünmüyorum varsada duymadım sonuçta bi bitkinin insana ne kadar zararı olabilir ki aksine bana kalırsa temiz hava oksijen olarak ve görsellik açısından yararı olduğunu belirtmek isterim