0

insandan insana göre değişir. aslında biraz da empati yeteneğine bağlı bir durum.

0

çeşit çeşit insan var dünya da yani o kadar çok ki dolayısıyla bazı insanları anlamakta zor bana kalırsa aslında ifade ediş biçimleri belki davranışları haraketleri konuşma şekli kendini anlatma biçimi de bunda oldukça etkili olabilir. herkesin bir karakteri ve kişiliği var aslında insanları olduğu gibi kabul etmek zor daha çok bundan dolayı anlaşmazlıklar çıkıyor yani insanları anlamak zor olabiliyor bazı insan çok basit veya net ifade eder kendini anlamaya çalışırsın ancak bazı insanları dolandırır veya yapmak istediği şeye anlam vermezsin bu bakımdan da anlaması zordur yani insanların kişilik karakter yapılarına göre değişebilir bir durum diye düşünüyorum.

1

bazı insanları anlamak gerçekten zor.hele bencil yapılıysa hiç anlamaya çalışma zaten.

0

her insanın huyu karakteri ve yapısı farklı olduğu için her kişinin davranışı bir değildir. bu yüzden sana garip gelen bir davranış başka bir insana normal görünebilmektedir. her insanın fikir görüşü farklı olabilir. onun için bazı insanları anlayamabiliriz

1

insanları anlamak aslında peki zor değil yani insanı anlamak istemediği için kendilerine zor geliyor yoksa eğer bir insan gerçekten düşünce lise ve aklı eriyorsa insanları anlayabiliyor çünkü her insan hemen hemen hayatta aynı sorunu yaşıyorlar ve aynı sorunu yaşadıkları için kendileri anlaması gerekir ama maalesef günümüzde böyle insanlar yoktur ne kadar seninle aynı durumu çekse bile seni anlamayacak kadar kördür çünkü anlamak istemediği için.