0

hayatta tabii ki de insanları anlamak çok zor. yani kimse kimsenin halinden hiçbir zaman anlamaz. dostum dersin düşmanı çıkar halbuki bakıyorsun ki arkandan seviniyordur. insanlar genellikle bencil, nankör olduğu için anlamıyorsun anlamak zor gelir. aslında anlamak isteseler anlarlar ama işte anlamam ayı tercih ediyorlar. onu tercih ettiği içinde anlamıyorlar.

0

insanlarla anlaşmak gerçekten çok zor çünkü ne düşündüğünü bilmediğin için farklı şeyler düşündüğün zaman anlaşmazlıklar ortaya çıkıyor.

0

bazı insanların kafasını çözebilmek gerçekten mümkün olmuyor. mesela ben bazen kız arkadaşlarımla oturduğumda bir konu geçiyor ve düşüncelerinin aldığım zaman gerçekten bana çok tuhaf geliyor. tabii ki yüzüne karşı bunları demiyorum fakat ben onları çözemedim hala. tabii ki düşünceler kişiden kişiye değişir fakat benim düşüncelerim de ki kişiler o kadar az sayıda olduğunu tahmin edebiliyorum. artık kendi bildiğimi okumaya çalışacağım milletin ne dediği artık umrumda değil. çünkü insanları anlayabilsek pek fazla bir sorun olmayacak fakat hiçbir yerini kolay kolay ne dediğini anlamıyorum. hayattaki amaçları ne ve bundan ne kazanacaklar çözebilmiş değilim. o yüzden çevrenizde pek fazla insan olmaması gerektiğini düşünüyorum.

0

insanları anlamak şu yüzden çok zor: insan her insanın psikolojisi ayrı olduğu için onların ne yaşadığını bilmiyoruz ve deneyimlerinden tecrübelerinden haberimiz yok o yüzden insanları anlamak çok zor ve bazen insanlar iyiliği savunabiliyor kötülüğü savunabiliyor ve düşünceleriniz insanlarla ters düşebiliyor o yüzden insanları anlamak çok zor diye düşünüyorum .ama vicdan ve insanlıkla yaklaştığınız zaman insanları anlamanın kolaylaşacağını düşünebilirsiniz yani empati yaparak onu yaşadığını sizde yaşamışsınız gibi sayarak onları anlayabilirsiniz bir yönden.