0

yüksek yerlerde bulundukça korku git gide azalıyor en nihayetinde uçağa binmiştim korktum ama sonradan geçti bende.

1

bende de vardı uçma korkusu hatta uçakları gördüğüm zaman insanlar bunlara nasıl biniyorlar diyordum. ilk bindiğim zaman korkarak binmiştim ama sonra korkunun yerini keyif almıştı.

0

evet bende de uçma korkusu vardı bunu ilk kez herkes gibi bende ilk uçak yolculuğunda yaşamıştım ve bu en az 3 yolculuk yapana kadar gitmedi midem bulanır soğuk soğuk terler dilim pencereden aşağıya bakamazdım ama daha sonra en az 5-6 uçuş daha gerçekleştirdi buralarda derin derin nefes al ara kaptanın sesini dinleyerek ben her şeyden önemlisi kadere olan inancından dolayı yavaş yavaş bu korkumu giderdim ama yine ufak uçak bir türbülansa girerse kaygı duymuyor değilim bunun yanı başında bir de iniş esnasında çok sert inişlerde bile tedirgin olabiliyorum.

0

evet benim vardı ama tabi eskiden ben aslında bilmiyordum uçma korkumun olduğunu sonradan öğrendim ve çok zor bir anda öğrendim uçma korkum var ve bunu havada uçakta giderken anladım uçak kalkarken bir tuhaf olmuştum ama geçer diye bişey yapmadım arkadaşima falan söylemedim ama geçmedi fenalastim daha sonra hostesler falan geldi bana baktılar biraz iyi olduk sonra uçaktan inince uçma korkum yükseklik korkum olduğunu anladım ama biraz geç kalmışım yani