0

zengin olsam ilk ihtiyaçlarımı alırım ve sonra yatırım yapardım ya daireye yada altın felan alırız.

1

zengin olsam ilk olarak kredi borcumu öder ve güzel bir dünya turu yaparım. tabi umreye falan da giderim. aileme maddi destek olurum.cevremde maddi olarak sıkıntıda olan insanlara yardimci olurum.

0

çok zengin olsam şu an muhtemelen çeşme alaçatı milas-bodrum gibi yerlerin birinden bir tane yazdık alırım yani daha sonra keyfime bakarım açıkçası yatalım tekne alırım denize açıldım balık tutarım paranın muhtemelen önemli bir kısmının tatil için harcarım zaten o para bitmez kolay kolay madem zenginim hayal gücünün de ucu bucağı yok sınırsız ne diyebilirim ki umarım bir gün o kadar param olur öncelikle tatil yaparım daha sonra yurtdışı açıkçası önce tekne ile yunan adaları işte oradan italya-fransa daya ingiltere'ye kadar çıkarım daha sonra norveç sveç iskandinav ülkelerinin genel olarak gezerim almanya falan bir göz atarım sonra ülkeye geri dönerim karadeniz turu yaparım karadeniz bütün dağ yayla her yeri gezerim sana güney taraflara inelim güneydoğu anadolu gezerim özellikle tarihi yerleri kış olduğunda da kayak yapılabilecek mekanlar tercih ederim �ş hayatına girmeyi düşünmüyorum önemli olan eğlenmek o paranın keyfini sürmek bence okuyan varsa teşekkür ederim

0

ilk yapacağım şey paramın çoğunu o anki ruh halime göre ya biriktirirdim ya da birçok istediğim şey var, onları alırdım. kıyafet olur abur cubur olur, tatile gitmek olur, küçük tekne olur.. ya bunlara harcardım ya da işte dolara altına falan da çevirebilirim.