1

ilk önce kendime güzel bi araba çekerdim sonra da babama güzel bi jip sonra anama güzel bi ev alırdım bi cafe açardım löseve de bağış yapardım hayır işlemek sebebiyle öyle

1

kendime amerikadan ev alirdim ve sonn model lamborgihini alirdim

1

milli piyango bileti almıyorum. haram para gelicekse hiç gelmesin

0

benim aklımda hayalımde olan şey gercekden kalpten söyluorum bunu.ilk işim sokakda o kadar yasayan insan varki onlar icin sıgınma evlerı tabiki devlet destekli olmasıda sart hemde orda spor salonları olcak hemde semınerler olcak ınsanlar bılgılencek 1de sokak hayvanları ıcın koruma yerleri yaptırırım vede aş evleri bunlar benım hayatımda yapmak istedıgım enbasta gelen olaylardır.baska bırsey yapmasamda olur bunun mutlulgu bunun sevıncı sevabı bana yeter tesekkur ediyorum.

1

milli piyango'nun biletini bile almayan biriyim. bir de son dönem şaibe söylentileri var hepten düştü gözümden. ama insanoğlu işte hayal kuruyor. ev alırım öncelikle sonra araba. sonra dünya turu ve yardım etkinlikleri. çok param olsa yapabileceğim şeyler bunlar. ama milli piyango kazancının hayır getireceğini de düşünmüyorum bi yandan.

0

yani milli piyango bileti almayı düşünmüyorum ama eğer alacak olursam mesela o para bana çıkarsa kendime ev almayı düşünüyorum ,bir de aileme ev almayı düşünüyorum, bir de 2 tane de araba almak isterim. ondan sonra zaten borçlarımı öderim ve garibanlara dağıtırım gerçek söylüyorum yaparım yani sonuçta ben o kadar parayı ne yapacağım mezara mı götürecegim. umurumda bile olmaz dağıtırım hatta ev alıp garibanlara kira vermemesini söylerim öyle otursunlar yani keşke benim o kadar çok param olsa da yapsam.

1

evet yılbaşı geliyor milli piyango'dan para vurursa yani zengin olursam gerçekten hayatım çok değişir o dönüş yapar gerçekten hayatım ilk öncelikle kendime bir tane araba almayı düşünüyorum ondan sonra tatile falan giderim ne bileyim yani zenginler ne yapıyorsa ben de onu yaparım ama gerçekten karakterim değişmez ciddi anlamda söylüyorum bunu bazıları var zengin olup karakteri değişiyor ya gerçekten ben onlardan değilim benim karakterim neyse odur ondan sonra arabalarla falan gezerim villa alırım kendime öyle falan lüks hayat eserim arada bir sorma niye belki girerim bilmiyorum zengin olursam büyük ihtimal girmem sorma niye falan ama olsun gerçekten soruma neydi unutmak mümkün değil siz ne yapardınız bilmiyorum ama ben gerçekten böyle yapardım karakterimle falan bir değişiklik olmazdı yani bunu gerçekten içten söylüyorum her neyse iyi cumalar dilerim size iyi günler

1

kimseler haber vermeden kimsenin bulamayacağı yerlere giderim.