0

artık cumhurbaşkanı diye bir şey yok ki başkan var cumhuriyet mi kaldı dostum maalesef

0

cumhurbaşkanı olsam ilk yapacagım işlerden bir tanesi apoyu asmak olacaktır bu konuda gerekli çalışmaları yapar geriğini yapardım ikinci oalrak da her nedense üzerine hiç gidilmeyen fetö nün siyası yapılanmasını çökermek için çalışmlar başlatır tespit ettirirdim açıga alınan ögretmen polis hakim savcı asker kadar da onlarında büyük bir oluşumu vardır 1 tane bile fetöcü kalmayana kadar savaşardım ülkeyi biraz da olsun bu allahsız köpeklerden temizlerdim muhsin yazıcıoğlu suikastını eninden boyuna tekrar gündeme getirir bu suikastın açıklıga kavuşması için bir kriz masası kurar tekrar inceletirdim sorumluluları neden suikasta kurban gitti son olarak da tekrar parlementer sisteme geçiridim meclisi partili cumurbaşkanlıgı sistemini iptal etiriridim aynı zaman da bir parti 3 kez üst üste iktidara gelmesini engellerdim böyle olunca şahsi koltuk sevdalısı güdüldüğünü hissediyorum mesele ülke yönetmek koltuk sevdalılıgı değil milletvekillerinini meclise gelmemeleri halinde 3 defa vekilliğini düşürdürtüm canları isterse geliyor istmezse gelmiyor ülke sorunu çok

0

çumhur başkanı olsaydım ilk yapacağım iş idam cezasını türkiyeye geri getirmek olacaktı birde her şeyin indirime gidilmesini sağlardım sinema salonu olmayan yerlere sinema salonu yaptırırdım

0

eğitimi, sanatı, bilimi en yüksek seviyelere çıkarma amaçlı çalışmalar yapardım. kadına, hayvana, genel olarak insan ve diğer canlılara yağılan tüm şiddeti, ayrımlığı, ötekileştirmeyi, tacizi, yabancılaştırma söylemlerini ortadan kaldırmak için çalışırdım. önceliğim bunlar olurdu.

0

cumhurbaşkanı olsaydım ilk yapacağım iş eğitim sistemini düzenlemek olurdu. eğitim sistemindeki hatalar revize edilirse bireyler daha bilinçli olur böylece gençler daha faydalı işler yapar. emeklilik için belli yaş sınırı getirirdim 50 yaşındaki herkes emekli olurdu ki çalışan genç nüfüs daha iyi işler bulsun yaşı 65 olanlar hala görevde ve kpss de binlerce genç atanamıyor. bir yerden başlamak gerek daha sonra gerisi gelir zaten .

0

tüm borçları affetmek olurdu. ve af çıkarırdım

0

cumhurbaşkanı olsaydım önce kredi ve bursları yeniden düzenler, hak edene verirdim. şu anki ekonomik durumdan nasıl çıkacağımızı istişare eder, çözüm yolu bulmaya çalışırdım, bütün belediyeleri gezer gereksiz kaldırım yapılmasına izin vermezdim.

0

cumhurbaşkanı koltuğunda selfie çekip paylaşmak :))

0

öğrenim kredisi borçlarını silerdim. yazık yaş.