0

evet kaldım asansörde. üç kere mi dört kere mi ne kaldım. ama hala binmeye devam ediyorum asansöre. nasılsa bina içlerinde olduğu için illa ki bir fark eden olur yani... ama bazen iki kat arasında kalıyorsun mesela, o zaman itfaiye müdahele etmek zorunda kalabiliyor. benim asansörde kaldığım zamanlar genelde kapıdan bir 5 santim aşağı inmiş oluyor ya da 5 santim kadar yukarıda kalmış oluyor. öyle çok fazla iki kat arasında kalacak durum değildi yani. ama bu otomatik kapılılar var ya. kendi açılanlar. onlarda mesela anlamazsın iki kat arasında mı kaldın diye. onlar çok sakat işte. cam da bulunmuyor malum. camı kırıp nefes alırım diye birşey de yapamıyorsun.

1

asansörde kalmadım ama kalsam çok paniklerdim. kötü şeyler aklıma gelir ve korkardım.

0

hayır hiç asansörde kalmadım. ama kalırsam da o an ne yaparım bilemedim.. sanırım ilk işim nefes alabilmek için camı kırmak olurdu.. oksijen olsa bile orada psikolojik olarak gergin, sinirli ve kötü olabilirim..

0

kalmadım klostrofobiler için kötü bir durum olabilir fakat hep merak etmişimdir asasnsör aşağı düşerken tam yere çarptığı an zıplasam hasar almadan kurutulur muyum diye