0

benim şu an 24,76 tl oldu. bugün nasipse 25 yapıp ödeme talebinde bulunacağım. eğer gerçekten ödeme yaparlarsa günlük en az 4-5 liralık yazar aylık 150 lirayı alırım

0

benimde merak ettiğim soru. 3 iş günü içinde yatırmaları gerçekten süper

0

ben dün gece ödeme talebinde bulundum. oglen 2 civari yatmis hesabıma. zaten 3 is günü içerisinde yatiracaklarini söylüyorlar. o konuda iciniz rahat olsun.

1

kardeşim herhangi bir sıkıntı olmadan güvenebilirsiniz. ödemeler düzenli olarak yapılıyor.

1

ben de 3 gün önce ödeme almıştım. şu ana kadar 150 tl kadar bir para çektim ve herhangi bir sıkıntı yaratmadan hesabıma yatırdılar. bu yüzden hiçbir sıkıntı yapmadan bu sitede devam edebilirsin.

1

ilk deneyim olacak gayet faydali bilgiler ve insanlarin bilgi daarcigini genisletecek gizel bir platform olmus maddi olmasada manevi kazandirdigida acik ortada.

1

evet ben 2 hafta içerisinde iki kez ödeme aldım ilk ödeme talebini 3 gün içerisinde almıştım. daha sonraki ödememi ise perşembe yapmıştım ve cuma günü yatırmışlardi.çünkü hafta sonu ödeme yapmadıkları için 3. gün hafta sonuna denk geldiğinden hemen cuma günü yatırmayı uygun görmüşlerdir .inşallah 3 ödememi alacağım yani siteye güvenebilirsiniz o konuda.