1

bazı saçma sapan sorulara kızıyorum ve cevap vermek istemiyorum. işte bu tür saçma ve ahlaksız sorular beni yazmaktan ve okumaktan tiksindiriyor. ancak genellikle soru sormayı ve cevaplamaya seviyorum.

0

hayır sıkılmıyorum hatta eğlenceli bile geliyor bazen

0

soruma ne de cevap veya soru yazarken kesinlikle sıkılmıyorum çünkü her soruyu cevapladım da veya soru sorduğumda bana belli bir miktar ücret veriyor zaten o yüzden kazandığım bir şekilde niye canım sıkılsın ki asla bir şekilde canım sıkılmaz çünkü ben buraya para kazanmak için geldim para kazanıyorum o yüzden sıkılmak gibi bir lüksüm yok yani ben cevap vereceğim ki sorumani sitede bana para verecek yani bu şekilde oluyor hiç sıkılmıyorum severek yapıyorum

0

ben 4 5 saat bilgisayar başında oldugum icin sıkılmadan cevaplıyorum ve zaman geciriyorum bu sitede güzel oluyor yani sıkılmadan bir işi yapmak lazım.

1

hayır aksine bazen okumaya kaptırıyorum kendimi. bazen bilmediğim bir şey soruluyor siteden öğrenemezsem açıp araştırıyorum ve vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. sıkılmaya sıra gelmiyor. keyifli vakit geçirdiğim bile söylenebilir.

0

yooo sıkılmıyorum ben aksine çok eğleniyorum ve bilgi sahibi olmadığım konuları araştırıyorum ve öğreniyorum buradanda okuduğum öğrendiğim şeyleri yazıyorum genelde.tabiki bazen sıkıcı sorularda olmuyor değil genellikle bunlar aşk meşk konuları ama ben bunları zaten sitede sorulmasına karşıyım yani diğer sorularda genellikle eğleniyorum cevaplarken.

0

kesinlikle sıkılıyorum. sıkılma sebebim de saçma bir şey sormamak ve saçma cevap vermemek için düşünüyorum.

0

evet çoğu zaman sıkılıyorum ekstra bir uğraş gibi geliyor bazen

0

pek sıkıldığım söylenemez . eğleniyorum burada kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyor . bazen cevapları okuyup güldüğüm bile oluyor. özgür düşünce ortamı güzel bir uygulama .

0

hayır hatta çok eğlenceli buluyorum keşke daha önce karşılaşsaydım bu programla

0

bazen sıkılıyorum. şu şey sorularda. kalem nedir, tavuk nedir gibi sirf para kazanma ugruna açılmıs soeularda sıkılıyorum.

0

sorumanide soru sorarken veya cevap yazarken sıkılmıyorum, niye sıkılıyım ki isteyerek giriyorum, beni burda zorla tutmuyorlar.

0

cevap verirken hiç sıkılmıyorum hatta heyecanlı bile oluyor ama soru soruyu istediğim zaman soramıyorum sorarken biraz da sıkılıyorum sırf soru sormak için soru yazmamak adına hem ben bilgileneyim istiyorum hem de güzel bir soru olsun istiyorum bu da pek kolay çıkmıyor.

0

soru yazarken keyif alıyor insan verilen cevaplar tatmin edici olunca daha çok keyif alıyorum ben ama sürekli aynı sorular dönüyor sıkılıyorum. cevaplarını bildiğim sorular olunca cevaplamak da keyifli oluyor. bilmediklerimi araştırıp yazıyorum zaten.

0

bazı sorular sırf kazanç kasmak için sorulursa evet sıkılıyorum çünkü böyle mantıksız sorular soruluyor genel kültür soruları falan olsa en azından hem cevaplaması zevkli olur hem de kimse sıkılmaz.

0

bazen sıkılıyorum. ama çoğunlukla eğlencenli buluyorum