0

evet verdigimiz cevaplar ne kadsr uzun olursa o kadsr cok kazsnc sagliyot ama. sirf uzun yazacagim diye de soruyla alakasiz sryler yazmamak gerek. soruyla alakali olduktan sonra istediginiz kadsr uzatabilirsiniz.

0

yazdığım karakter sayısına göre değişiyor cevaptan elde edeceğimiz gelir. tabi özgün olmalı. uzun olsun diye aynı kelimeler tekrarlanmamalı mesela. hele bir de sadece harf yazan arkadaşlar var ki evlerden uzak. uzun ve özgün cevaplar vermek kazancı artırır özetle.

0

bence cevapları ne kadar uzun verirsek verelim ortaya anlamsız bir şey çıkınca saçma sapan bir şey olur fakat ne kadar kızsan ne kadar da güzel yazarsak bence daha anlamlı bir şey çıkar' ortaya onun için cevapları uzun uzun yazmaya bence hiç gerek yok cevapları kısa ve öz yazarsak bence daha iyi olacağını düşünüyorum

0

aynen öyle oluyor. sorulara sorunun konusundan çıkmadan uzun uzun cevap vermek gerekiyor. o yüzden bilgi soruları değilde yorum soruları daha çok ilgi görüyor.

0

evet sorulan sorulara ne kadar uzun cevap verirsen o kadar fazla kazanç sağlarsın ancak uzun cevap verirken soruyla alakasız cevaplar verme mantıklı cevaplar ver birde altın sorulara cevap vermeye bak ben altın sorulardan en çok 35 kuruş kazandım bir sorudan yani birde şu an iki katı kazanç var altın sorulara cevap verip cok fazla kazanç elde edebilirsin.

1

evet. sorulara verdiğin cevaplar ne kadaar uzun olursa daha fazla kazanıyorsun.. bunu birde altın sorularda denesene.. :d en fazla 51 kuruş kazandığımı bilirim altın sorulardan birine tek cevap vermemden dolayı.

0

evet ne kadar uzun olursa o kadar kazanç sağlanıyor

0

evet ne kadar uzun olursa o kadar kazanç sağlanıyor

0

evet ne kadar uzun olursa o kadar para kazanıyorsunuz

0

evet soru cevaplarken sorunun uzunluğuna göre para kazanırız. bu yüzden soruyu her yönüyle açıklamak gerekir.