0

normalde seviyelere göre kazanç artışı olması gerekmektedir. ancak herhangi bir artış durumu söz konusu olmamıştır. belki yeni bir düzenleme ve yeni bir strateji belirlenirse o zaman kazançlarda seviyelere göre artışlar olabilir.

0

peki bu seviyelerin bize faydası ne ki herkes etkisi yok demiş

0

bence olsa iyi olurdu ama öyle birşey yok seviye atlama sadece level gibi ilerleme gibi bir nevi. yani herhangi bir kazanç belirtisi yok. keşke kazanç olsa ilerledikçe seviye yaptıkça daha iyi olurdu bana kalırsa.

2

seviyelere göre kazanç bu sitede yoktur aslında olsa çok güzel olur ama bu sitede ilk katıldığı zaman seviye çok çabuk atlatılıyor ve 10 seviye gelene kadar güzel gidiyor 10 seviyeden sonra artık seviye yerinde sabitleniyor ve yükselmiyor çünkü ben bu sitede kendimden başka çok aktif göremiyorum. evet aktiflik var ama ben daha çok aktif oluyorum genellikle ama benim seviyem nedense hep aynı 11 seviyedeyim ve halen aynı seviyede duruyorum ama bu seviyelere göre kazanç olsaydı gerçekten çok iyi olurdu ve site daha hareketlenirdi ve daha da yazarların ilgisini çeker ve daha çok aktiflik olurdu.

1

bence olmalı.sitenin aktifliği böylece daha çok artacaktır diye düşünüyorum.