2

bende bu fikre katılıyorum.seviyeye göre olur veya herkese eşit olur.veya en az 3 cevap yaz bir soru sor olabilir.getirsinler de nasıl bir çözüm getirirlerse getirsinler.bazılarından bıktık artık.sürekli soru.50 soru soruyor bir cevap vermiyor bazıları.bunların kafası da mı çalışmıyor?cevap yazsa daha çok kazanacak aslında.ama yorum ve cümle kurma hazineleri yok gibi sanki.zaten sorularda hep önceden sorulan sorular.giriyorlar bir siteye oradan yazıyorlar.bildiklerinden değil.buna site mutlaka bir radikal çözüm bulmalı.

0

evet kesinlikle sorumaniye seviyelere göre soru sorma limiti getirilmeli diye düşünüyorum çünkü sadece soru sorarak para kazanmaya çalışan uyanıklar var. o yüzden bence limit getirilmeli.

2

kesinlikle katılıyorum sorumani seviyelere göre ya da tüm seviyelere de olabilir belli bir günlük soru sorma limiti getirmeli diye düşünüyorum. çok fazla soru iyi olmazsa olduğu için maalesef cevapsız sorular da çok fazla oluyor. sonra da sürekli beyin bedava modu açılıyor bu durumda sitedeki aktifliği azaltıyor bana göre. insanlar site sürekli aynı sorularla karşılaşınca bir zaman sonra sıkılıp girmekte istemiyor. bunun dışında aklımıza bir soru geliyor ve sormak istiyoruz ancak beyin bedava modundan dolayı sormayınca da insanın hevesi kırılıyor bazen.şahsen bu durum benim hiç etkilemiyor soru sormak yerine sorulara cevap vermeyi tercih ediyorum. bu sayede çok daha fazla kazanç sağladığımı düşünüyorum.seviyelere göre soru sorma limiti gelebilir ama ayrıca sitede bir seviye sistemi varsa eğer bana göre 1. seviye ile 10 seviye arasında kesinlikle bir fark olması gerekiyor. bu konuda da bir düzenleme yapmaları güzel olabilir.seviyeler arttıkça en azından kazançlarda küçük oranlarda dahi olsa artmış olursa eğer insanların siteye girip aktif kalma istekleri de çok daha fazla artış gösterecektir bana göre. kısacası seviyeler arasında bir fark ve ayrıcalık olması gerektiğini düşünüyorum. umarım sorumani ekibi bu konuda bir geliştirme ortaya koyar yakın zamanda.

1

bencede @japonbalığı na katılıyorum soru sormaktan başka bir şey yapmıyorlar..

0

bence limit olmalı çünkü bazıları sırf soru soruyor hiç cevap vermiyor. bazılarıda diğerlerine soru sorma hakkı bırakmıyor.