0

yani şuraya hiçbiri gerekli değil hemen hemen hepsi gereksiz yazmak istemiyorum evet insanın doğal hali her zaman güzel olandır ve ben de doğal olmaktan yanayım ama makyaj ürünlerini ve makyaj yapmayı seviyorum profesyonel anlamda çalışmalarım var ve çantamda olmayan bir makyaj yok hemen hemen ...en gereksiz bulduğum takma kirpiklerdır evet belki yeteri kadar kirpik sahibi olmasaydım ben de gerek duyabilirdim ama benim kirpiklerim baya uzun olduğu için kendim için en azından gereksiz buluyorum.

1

bence hepsi gereksiz.. çünkü ben makyaj yapmam.. tek bir rujum vardır.. özel zamanlardaa onu kullanırım.. ya da dışarı çıkarken o an ki ruh halime göre de sürerim.. şeftali tonlarındadır.. o kadar yüzüme nemlendirici bile sürmem.. kış aylarında ellerime sadece el kremi sürerim..

0

takma kirpik, far, göz kalemi, ruj. çok gereksiz. rimel neyimize yetmiyor:)

0

bana göre far bence surulmemesi gerek yakışmıyor bence aah yakışan var ama çok nadir ne o öle gözlerine dolduruyorlar badana boyası gibi duruyor saçma ya bence maskara fondöten ruj kalem bunlar normalde değeri iyi değil

1

bana göre hepsi gereksiz. her zaman insanın doğal hali en iyisidir.

0

far hele ki çok abartılı renkler sürüyorlar ya bence bi palyaço görüntüsü veriyor

0

bence en gereksizi far. ben hiç kullanmıyorum sevmem far kullanmayı

0

ruj matlaştırıcı :) zaten istesem mat alırım sonuçta :)

0

takma kirpikler bence ne gerek var onlara,kendi kirpiklerini kullan ona para vereceğine git kirpik yaptır ,bence doğal durmuyor tabi tercih meselesi.