0

hangisini istersiniz, yoksa sayayım mı? mesela makyaj bazı makyaja hazırlıktır. sonra fondöten.. fondöten ama fırçayla sürüldüğü zaman ve süngerle yedirildiği zaman çok daha hoş duruyor. pudra var sonra bir nevi fondöteni suratına sabitliyorsun ve ayriyetten pudra ile birlikte fondötenin yarattığı o parlaklık ve ıslaklık görüntüsü ortadan kalkıyor. bazen bebek pudrası da kullanıyorum ben.. sonra göz kapaklarına far tabii. genelde şeftali tonları tercihim olur.. eyeliner pek kullanılmamaya başlandı artık. genelde kızlarımız far üstüne sadece rimel sürüp çıkmayı tercih ediyor ama eyeliner benim en sevdiğim makyaj ürünü. ben onsuz yapamıyorum o yüzden.. bir de eyeliner'ı tek seferde dümdüz çekebildiysem o gün daha ne olsun.. sonra rimelle kirpiklerini dolgunlaştırırsın.. kaş kalemi veya kaş farı var hatta kaş rimeli de var kaşının şekline göre ya da daha doğrusu olmak istediği şekle göre birini tercih eder kullanırsın.. ben kaş kalemi kullanıyorum fakat kaş kaleminin de kaşı yıprattığını söylüyorlar hatta kırıp döktüğünü.. yaşamadım ama söylemeden geçmeyeyim dedim. sonra dudak kalemiyle dudaklarınıza çerçeve yapar istediğiniz tonda rujunuzu sürersiniz.. kontur var sonra elmacık kemiklerinin belirginleşmesi ve hatta yüzün daha küçük burun kemiğinin daha ince görünmesi için bu kullanılır. bir nevi gölgeleme yöntemiyle göz yanıltılır. sonra allık sürersiniz biraz. yüzünüze renk gelir. yine şeftali tonları tercihim.. highlighter var mesela.. yüze parlaklık verir bu nedense erkeklerin ilgini çok çeken bir ürün.. bir de kapatıcıdan bahsetmedim kullanmadığım için aklımdan çıktı. fondöten sürdükten sonra göz altlarınıza veya ufak lekelerinize belli olmaması için kapatıcı uygularsınız.. işte böyle, biz kadınların işi çok zor e tabii biraz da tuzlu..

0

allık rimel ruj fondöten aylaynır göz kalemi göz farı haylaytır bronzer likit aydınlatıcı maskara makyaj bazı makyaş sabitleyici kaç maskarası kapatıcı

0

baz- en önemli üründür çünkü ciltte fondotenin duruşunun güzel gözükmesini sağlar ve makyajda en önemli unsur tenin güzel durmasıdır.
fondoten - eyeliner - rimel - göz kalemi - ruj - dudak kalemi - far - kaş fari - kaş kalemi -bronzer ve kontur kitleri - sabitleyici pudra - transparan pudra - highligter - sabitleyici sprey

0

göz kalemi,ruj yani dudak boyası,kaş kalemi fondoten

0

ruj allık fodoten rimel dudak kıremi bildiklerim

0

ruj allık rimel eyeliner far kalem sim fondoten pudra parlatıcı sana ne lazım:)

0

göz kalemi fondoten allik ruj dudak kalemi kremler ayna takma kirpikler

0

rimel,göz kalemi,allık,ruj,eyeliner,fondöten,far,conceler,

0

bildiğim makyaj malzemelerinin başında ruj rimel ve göz kslemi gelir. vazgeçilmezlerim ve sevdiğim uygulamalar arasında yer alıyor.

0

rimel
göz kalemi
eyeliner
kaş kalemi
pudra
aydınlatıcı
fondöten
ruj
dudak kalemi
far

0

eyeliner, far ,aydınlatıcı ,bronzer, pudra fondöten ,allık ,rimel, ruj ,dudak kalemi bunlar benim bildiğim ve kullandığım makyaj malzemeleri dir.