0

en çok sevdiğim uygulamalar instagram kaave falı ve asfalt 8. en çok bunları kullanıyorum. bir de boomerang ile kısa video çekmeyi çok seviyorum. türk kahvesini seviyorum ama fal uygulaması var diye biraz da seviyorum. çekip fotoğrafları ona gönderiyorum, fal yorumluyor. asfalt 8 de muhteşem bir araba oyunu. birkaç aşama var ama öyle güzel yapmışlarki etraftaki evler, ağaçlar, yollar falan muhteşem.. instagrama da hikaye atmayı, fotoğraf paylaşmayı seviyorum. bazen dmden yürüyen beyinsizler de olmuyor değil. hesabı açsan bir şey açmasan bir şey..çok keko var ama napalım seviyoruz uygulamayı.

0

aslında telefonumda fazla bir uygulama yok mu yani sadece whatsapp facebook instagram üçü hariç hiçbir uygulama yok herhangi oynadığım bir oyun yok en çok girdiğim sosyal medya var instagram özellikle o şekilde uygulama fazla yok yani telefonumda o yüzden en çok istek rama seviyorum

1

telefonumda en çok sevdiğim uygulamalar whatsapp uygulamasını çok severim bip uygulamasını bir de facebook lite uygulamasını çok severim genellikle bu üç uygulamayı hiç telefonundan kaldırmam ve gün içinde en çok kullandığım uygulamalar bunlar bir de bu sorumani sitesine telefondan girmeyi çok severim.