0

duruma göre değişir telefonum genelde sessizde ama çok mesaj geliyor.

0

mesajları sessize alıyorum sessizliği sevdiğim için. mesajlaşmayı hiç sevmem.

0

telefonum genellikle çok sessiz. öyle çok mesaj falan yok açıkcası. ancak whatsapp gurubu var arkadaşlarım ile zaman zaman konuşuyoruz bu bakımdan bakacak olursak telefonum çok sessiz sayılmaz ama genel olarak çok elime almam ve çokta sesli sayılmaz.

0

telefonuma çok mesaj gelir ne telefonuma çok mesaj kendiniz çünki fazla bir mesajlaşan kişi değilim genellikle eşim kardeşim 2/ 3 tane de arkadaşım oda çok nadir bir şekilde 3/4 tane günlük bu kadar yani çok fazla bir mesaj gelmesi whatsapp üzerinden oda zaten normal mesaj zaten hiç gelmez o yüzden sadece whatsapp üzerinden arkadaşlarına günlük üçbeş taneyi geçmeyecek şekilde mesajlaştım olur mesaj gelir yani bu şekilde fazla gelmez

0

çok mesaj gelmiyor. gelen mesajlar da daha çok iki üç arkadaşım var onlardan geliyor. onun dışında istisnalar oluyor yazan eden var instagramdan falan.. bir de işten arayanlar yazanlar oluyor tabi. değişiyor yani.

0

bana fazla mesaj gelmez ya benim arayanım soranım yok ki. hatta sevgilimin bile eli değmez mesaj atmaya işinden dolayı. genellikle mesajı ben atarım. sevgilim mesaj atmaz bana çünkü atamıyor.

0

yani bana en çok sevgilimden mesaj gelir. bide ona haber vermezsem bir sürü mesaj atar. bide mesela uyuya kaldığında bir sürü mesaj atar merak eder.

0

benim telefonuma en çok sevdiğim adamdan mesaj geliyor. hele bir de ben belli bir süre cevap vermiyim beni merak ettiğinden dolayı üst üste bir sürü mesaj atabiliyor.

0

çok mesaj gelmiyor telefonuma hergün iki mesaj genelde

0

telefonuma aşırı çok mesaj gelir özellikle whatsapp tan.çok.gelir.çünkü çok.fazla.grup var bende.kullandigim takip ettiğimiz güzel bilgiler aldığım gruplar var ve bu yönden.dolayı.aşırı mesaj.gelir.bana hergun her saat tak tak mesaj gelir mutlaka