0

evet günler su gibi akıp gidiyor küçükler kocaman oluyor.

0

günler resmen su gibi akıp geçiyor. sanki bir göz açıp kapaması veya bir nefes alıp vermesi kadar hızlı. ne yazik ki biz bu sürecin hızına kolay koay erişemyoruz aslında ve geriye dönüp baktğıımızda ve hala aklımızda taptaze duran o anıları hatırladığımızı ama üzerinden yıllar geçtiğini gördüğümüzde anlyırouz bazı şeyleri.

0

ahir zamanda yaşıyoruz günler çabuk geçiyor göz açıp kapayıncaya kadar

0

evet gerçekten günler çok çabuk geçtiğini bilmiyorum ama sitede 1 ay 1 hafta oldu ve zaman nasil geçmiş onu bilmiyorum ama kısa günleri çok seviyorum.

0

günler çok çabuk geçiyor bu yüzden her günü dolu dolu yaşamak gerekiyor. zamanı maalesef tutamıyoruz bu yüzden de bir bakıyoruz günler geçmiş haftalar hatta yıllar geçmiş. bazen ne yaşadım ki diye düşünüp pişman oluyoruz bu yüzden her günü güzel ve özenli geçirmek en iyisi böylece geçen günlere üzülmeyiz. her yaşanılan gün bir öncekinden anlamlı geçerse insan daha çok mutlu olur ve geçen zaman insanın pek de umurunda olmaz.

0

geçmiç yıllara göre günümüzde yani günler saatler gibi geçmeye başladı sanırım herkez bunun farkında.

1

yaşarken çoğu zaman günlerin geçmediğinden yakınırız. ama dönüp baktığımız zaman ne kadar da hızlı geçmiş deriz.

1

benim içinde zaman çok hızlı. sanki eskiden dünya daha yavaş hareket ediyordu. sanırım artık onunda acelesi var iyiden iyiye dengesi bozuldu. zaman artık göreceli bir kavram olmaktan çıktı gerçekten akıp gidiyor su gibi...

0

günlerin hızlıca geçmesi kıyamet alametlerindendir.
1 yıl 1 ay gibi 1 ay 1 hafta gibi 1 hafta 1 gün gibi hızlı geçecek.
ve şuan tam olarak öyle ömür tükeniyor yıllar çok çabuk geçiyor

0

ömür dediğin göz kapatıp açana kadar geçen zaman...