0

kış aylarında tüketmek için birçok sebzeyi yarı haşlayıp ya da kavurarak veya çiğ olarak buzdolabı poşetlerine koyup saklayabiliyoruz. özellikle bamya, taze fasulye, domates, biber, patlıcan, semizotu, kabak gibi sebzeleri yarım kavurup soğutıp buzdolabı poşetine koyup saklayabiliriz. mısır, nohut gibi şeyleri ise haşlayıp saklayabiliriz. salatalığı rendeleyip suyunu süzerek cacık için saklayabiliriz.

0

kışın kullanmak için hangi sebzeleri buzluğa atabiliriz fasülye atabiliriz biber atabiliriz patlıcan atabilirizbamya atabiliriz eğer istersek meyvelerden de atabiliriz çok güzel hoşaf ya da içecekler elde edebiliyoruz kışın o yüzden vişne kayısı kiraz şeftali bu hep böyle meyvelerde koyabiliyoruz

0

sevdiğiniz şeylerden başlayabilirsiniz kışa hazırlık yapmak için ben taze fasulyeyi sevdiğim şekilde hazırlayıp buzluğa atarım oğlum mısır sevdiği için onu da pişirip uygun şekilde paketler buzlu atarım bezelye yine buzluğa atılabilen yiyecekler arasındadır dolma biber aynı şekilde çarliston biber kırmızı biber közlenmiş biber bunların hepsi uygun şartlarda buzluğa atılabilen ve kışın size çok güzel yemek olabilecek sebzelerden dir

0

kışın yemek için yaz aylarında patlıcan babakanuç kırmızı biber yeşil biber domates taze fasulye bamya semizotu bezelye bunun gibi malzemeleri donduracak saklayıp kış aylarında tüketiyoruz.

0

barbunya,kırmızı biber,sakız kabağı,yeşil fasulye,bamya,patlıcan,bezelye,mısır,domates,mürdüm eriği,çilek, kiraz,vişne,şeftali.