0

başkasının mutsuzluğu ile mutlu olan insanlar bence gerçekten sorunludur. resmen vicdansızlık bir insan mutsuzken niye mutlu olur ki bir insan. bence o insan gerçekten kendine çok zarar verir. hiçbir yerde tutunamaz.

0

başkasının mutsuzluğundan mutlu olabilmek için ciddi anlamda vicdan yoksunu olmak gerektiğini düşünüyorum. öyle bir yapiya sahip olmalı ki insan böyle düşünebilmesi için iyilikten zevk almayacak hale gelmiş olmalı. hiç anlamadığım v anlayamadığım insan tipi.

0

bunun birçok sebebi var ama en bariz ve hepimizin bildiği sebebi haset ve kıskançlık larından kaynaklanır ama başka sebep ararsak da insanın kendisini kabullenmeme si yetersizliklerini çabayla giderebilecek ken hep başkalarında var olmaya da yarışma yanlışına düşmesi sonuç olarak da insanlara bu şekilde yaklaştığı için başkalarının başına gelenler yada mutsuzlukları onu mutlu eder her ikisi de haset de diğer anlattığım yaklaşımda hastalıklı bir duygudur en güzeli insanın kendine dönük yaşaması ve dışarıya karşı da iyi niyetini muhafaza etmeye çalışmasıdır

0

karaktersizliktir bu ya sen nasıl başkasının mutsuzlugundan mutlu olabilirsin ki.bilmiyorum şimdiye kadar hiç böyle bı düşüncem olmadı.aksine beni mutsuz edenlerin her kötü gününde yanında oldum destek oldum ve bu yüzden de pişman olanlar oldu arasında bu kişilerin.