0

korku filmiyse eğer türü, hayır izlemem. ama bilimkurgu olur komedi olur falan onları izlerim. severim o türleri. akşam, gece, sabah pek farketmiyor bana. bir zaman kavramına tabi değilim..

0

gece gündüz fark etmez ben genellikle film seyretmeyi severim bazen öyle açarım tek başıma izlerim ama biraz sarması gerekiyor çok durağan geçtiği zaman sıkılırım ve vaktimi boşa harcamışım gibi gelir beğenmediğim bir film olduğunda. geceleri de gündüzleri de seyretmeyi severim zaman değil film ve filmin kalitesi benim için önemli olan şey. eğer güzel bir filme seve seve seyrederim ve etkilenirim de izlediğim filmden.

0

cok izlerim hemde. benim icin film izlemenin bir saati yok zaten. gecenin ikisinde üçünde izledigim yabanci dizilerin bolumlerini izledigimde oldu hatta.

0

film izlemek için zaman yoktur. gece ya da gündüz fark etmez her an her saat film izleyebilirim. yalnız geceleri korku filmi izlemekten korkarım.

0

evet gece evde film izlerim ama hangi filmleri tercih edersiniz derseniz genel itibarıyla korku filmlerini tercih etmem daha çok tarih filmleri ya da duygusal filmleri tercih ederim.