1

çünkü zihniyetler pis.hep kadın kuyruk salladı. kadın istedi denir. sanki erkekler ilahmış gibi davranıyorlar. kadın erkek eşitsizliğinin hissedildiği en acı durumlardan biride budur. her erkek bir değil kesinlikle ama pis nefisli olan çok var. allah onlardan korusun kadınları. ayrıca cezai yaptırımlarında kesinlikle arttırılması gerekiyor. caydırıcı cezalar olursa kimse kadına laf etmeye bile kalkışamaz.

0

çünkü kadınlar erkek gözünde aşağı bir insanmış, gibi, biz kadınlara istedikleri gibi sarkıntılık, taciz, tecavüz haklarıymış gibi davranırlar. neymiş, tahrik etmişiz de bilmem ne de… engelli kıza tecavüz edildikten sonra olan mahkemede hâkimin verdiği karar şuydu. tecavüze uğrarken ses çıkarmadığı için sanıkları salıveriyorlar. yani anlatmak istediğim bu… nefsine hâkim olamıyorsun. sonra da diyorsun ki, ‘’kızına sahip çıksaydın. kuyruk sallamasaydı bana.’’ e dingil, kuyruk sallamadığı halde tecavüz ediyorsun. ona ne diyeceksin. yani tecavüz ettiğin halde kızına sahip çıksaydın diyebiliyorsan kusura bakma yani… bir yerlerinizi kaldırmasını biliyorsanız eğer bu sizin nefsinize yenik düştüğünü gösterir. böylece şeytan için kolay lokma olursunuz her zaman. birde toplumumuz sağolsun, erkeklere öyle büyük imtiyazlar vermiş ki… kızlara topla bacaklarını” deyip, “kafanı kaldırma, göz süzme, dışarı çıkma ya da etek boyuna karışırsınız.” giydiği kıyafete kadar kadının hayatına karışıp, ‘’göster oğlum amcalara pipini’’den başlayıp, ‘’benim oğlum her istediğini yapar karışmayın’’ ‘’istediğin kızla evlendireceğim oğlumu” gibi düşüncelerle beyni doldurulursa, büyüdüklerinde de böyle sanki küçük dağları ben yarattım havasında olup ona buna tacizde bulunur. tecavüz eder kadınlara. o yüzden ailede eğitimin önemli olduğunu defalarca dile getiriyoruz. eğer iş kılık kıyafette biter diyorsanız geçen yıllarda bir bilgisayar tamircisinin, evine tamir için gittiği yerde kapalı bir kızımıza (bunu belirtme gereği duyuyorum ne yazık ki, kızımız bol giyinen biri. her ne kadar kapalı da olsa dar giyinen de var çünkü) tecavüz ediyor. yani işi sadece kıyafete bağlayacaksanız neden bir kapalı tecavüze uğrayıp öldürülüyor acaba. bunu bir düşünün. gerçi toplumumuzda yine erkektir yapar diyecekler çıkacaktır ama erkekliğine b.k sürdürmeyecektir.

1

kızına sahip çıksaydın.ne kadar cahilce söylenen bir kelime. kız çocuğu dışarı çıkmasını, bakkala markete gitmesin mi, okula gitmesin mi, otobüse minibüse, trambuse binmesin mi? rabbim ıslah etsin. bazen bakıyorumda ne kadar koe zihniyetiyiz. devir değişti cağ değişti ama insanlar zor değişmiyo. kimse kimsenin haklarına saygı duymuyo. ki bu o kadar zor birşey değil saygılı olmak. sana ait olmayana el uzatmamak. kırılsın o eller . allah dileğim.

1

cunku zihniyeti bu. bi yerlerini amcalarına gostererek erkek cocuk yetiştirirseniz bu kadar dar kafa olurlar her hakkı kendileinde gorurler