0

kapanmıyor sadece ödeme yapmayı bırakacak. buradan birçok kişi para kazandı. bazıları bebelerine mama, kıyafet almak için, bazıları harçlık için, bazıları küçük miktarlı borçlarını ödemek için uğraş verdi. eski zamanda bizim ekip burada çok eğlendi. burada hep birbirimizi kolladık herkesten allah razı olsun.

1

sorumani sitesi bu arada yani kapanmıyor tam olarak sadece soru ve cevaplara karşı ücret ödemeyecek o da herhalde sitenin durumu iyi olmadığı için yani bir müddet gönüllü üyeleri ile beraber bu siteyi yürütecek ler yani bu da böyle olmasına tabii ki üzüldüm evet ben çok eski bir üyesi değilim ama ben de burada emek harcadım ben de birkaç ödeme aldım yani böyle gitmesi gerçekten kötü oldu keşke durumun düzeltip yine yayın hayatına geri dönseydi.

1

site kapanmiyor. kapaniyor diyr kim cikardi yahu? bundan sonra odeme, kazanc gibi kavramlari olmaywcsk o kadar. yani bundan sonra para kazandiran bir site olmayacak, o kadar. yoksa site yayin hayatina devam edecek.

2

evet çok üzülüyorum. keşke vazgeçseler de eski günlere dönmek için hepimiz uğraşsak yeniden. böyle gitmeleri kötü oldu bence. çok uzun zamandır buradayız insan alışıyor. herkesin hakkında hayırlısı olsun.