3

yine de her şey için teşekkürler. çok güzel anılarımız oldu, para kazandık, yazdık ve eğlendik. herkese teşekkürler ediyorum.

2

sorumanide uzun zamandır varım gerçekten böyle olmasına çok üzüldüm kazanç da sağladık iyi ya da kötü. bizi çoğu zaman dinlemediler, üye kazanmak yerine kaybettiler. böyle olacağının sinyallerini verdi ama yine de üzücü bir durum. az ya da çok bir kazanç elde ediyorduk demek ki nasip böyleymiş. birçok kez uyardık ya da yenilikler getirin diye sorular açtık ama ilgilenmediler. daha önce site ile ilgileniyorlardı ama şimdi ilgilenmiyorlar iki ay ödeme yatmayınca anladık ki bir şeyler var demek ki toparlayamadılar hayırlısı olsun.

2

öncelikle biz sitede böyle yapmayın şöyle yapmayın, böyle yaparsanız iyi olur dedikçe bizleri hiç dinlemediler. bol keseden para dağıttılar. birde sohbet kanalında üye alımını durdurur, sonsuza kadar ödeme yaparız diyorlardı. kendilerinden o kadar eminlerdi yani anlayacağınız.. büyük lokma yiyip büyük laf söylememek gerekiyormuş... yazık oldu siteye. başka birşey değil. en azından bu açıklamayı yaptılar en sonunda... bekliyordum böyle birşey yani..

0

gerçekten çok üzücü bir durum sorumani sitesi güzel bir sitede evet ödemeleri geç yaptı diye hakkında bazı sorular ve cevaplar yazdık ama gerçekten eğer sorumani sitesi ilk başta açıklama yapsaydı hiç kimse siteden ayrılmazdı yine de ben beyin bedava modu geldiği zaman elimden geldiği kadar aktif olup soruları cevaplı yordum ama son zamanlarda yeni katılan üyeler vardı haksız yere kazanç elde ediyordu bugüne kadar sorumani sitesinde geçirdim zamanda hiç haksız olarak kazanç elde etmedim eğer kazanç elde etmiş semde sorumani ödeme hakkında sadece soru açmışım buna göre de şu anda hesabımda ödeme talebinde bulunmadığı 3 tl var ben onu da talep etmeyeceğim o da sorumani sitesinin hakkında açtığım sorular ve verdiğim cevaplar gitsin çünkü ben hiç haksız yere kazanç elde etmek istemiyorum gerçi o da haksız yere değildi yani biz de bir açıklama bekliyorduk gerçekten bu durum beni çok üzdü keşke böyle olmasaydı bunun yerine kısıtlı soru ve cevap bir de ödeme kısıtını getirebilirdi ve açıklama yapabilir de belki site daha aktif ve daha kazanç sağlar da onlara bu da onları bir nebi rahat edilirdi inşallah durumu düzelir yine eskisi gibi ayakta durur. yine de ben ödeme aldıktan sonra yine bir burada devam edeceğim gönüllü olarak sorumani sitesine de hayatta başarılar diliyorum.

1

bende sitenin eski üyelerindenim en cafcaflı dönemine denk gelmiştim. baya üzücü oldu böyle bir son olması. epey emek ettik onlarda karşılığını her zaman verdiler. şimdi yine vereceklerini ve kimseyi mağdur etmeyeceklerini söylüyorlar. ben güveniyorum sorumaniye. eminim içerde ne kadar para olursa olsun yatırırlar. bir umut eski günlerine dönerler diye bekledim ama belliydi bu şekilde olacağı. çok fazla üye kaybetti bir anda. farklı yöntemler denenseydi eminim eskisinden çok daha iyi bir platform da olabilirdi. ama olsun kendilerinin de bizim de yolumuz açık olsun. herkese başka bol kazançlı kapılar açılır inşallah. boşuna dememişler bir kapı kapanır bir kapı açılır diye.

1

üzüldüm böyle güzel bir sitenin kapanmasına keşke siteyi kapatmayıp düzeltebilselerdi .