0

bunu zaman gösterir ama temennim duzelmesinden yana.

0

ara ara bende bakıyordum belki gelisme vardir diye fakat durumlar kötüye gitmis reklamlara arada tıklasak olurdu aslinda devam edebilirdik

0

bir gün inşallah düzelir ben ilk zamanlarda başlamıştım çok güzeldi neşelidi ama artık malasef .

1

evet bu duruma herkesin başına gelebilir ama bu durum biraz da sorumani sitesinin elindeydi çünkü siteyi çok ihmal ettiler ve üyelere cevap vermediği için de haliyle üyeler de pek fazla giremiyordum mesela ben de giriyordum ama bir şey sorduğumda cevap almadım da en az bir 2 gün sadece ara sıra bakıp hele duyuru falan var mı yok mu diye bakıyordum ve ödeme konusuna gelince de son aylarda gecikme oluyor bu gecikme nedeniyle de bize cevap vermiyorlar üyeler de bu nedenle pek fazla side katılmadığı için kazançları bayağı düştü demek ki kazançları düştü diye işte onlar da bu yolu denediler hakkında hayırlı olsun ne diyelim.

0

rosmanna katılıyorum bende ara ara bakıyorum eskisi gibi girmiyorum duyuru var mı diye bakıyorum keşke tekrar düzelebilse.

0

aynen herkesin başına gelebilir ve gerçekten umarım en kısa sürede durumları düzelir. burada olmak az kazandırsada motive edici oluyordu süreklilik sağlıyordu. ufakta olsa bir beklentiydi işte o da bitti inşallah hesabımızdaki bakiyeleri sorunsuz alabiliriz.

0

oyle gun icinde ara ara baktim. yani kazanc bolumu hala isliyor ama yani bu yapilan aciklamadan sonra eski aktifligim hic olmaz. belki de hic girmem. bilmiyorum. bugun de ara ara bakmamin sebebi mesaj var mi, yeni aciklama vsr mi diyr baktim hep.