0

şu an okumakta olduğum bir kitap var . bundan önce okumuş olduğum kitap kürk mantolu madonna idi . madonna yani maria 'ya aşık olan bir adamın hikayesini anlatıyordu raif efendiyi . raif efendi kimseye ses çıkarmaya insanlara boyun eğen bir insan haline gelmiş . ve çalıştığı iş yerine gelen adam sayesinde o adamın raif efendiye olan hayranlığı sayesinde hayatını merak etmiş ve çeşitli vesilelerle ile raif efendi'nin nasıl bu hale geldiğini daha sonradan öğreniyor . bunun altın da da acıklı bir hikaye çıkıyor . yani maria 'ya olan aşkı . daha fazla bilgi vermeyim çünkü okuyacak olanlar vardır güzel bir kitapt gerçekten . şu an da okumuş olduğum jack london'ın martin eden kitabı ve bu kitap da oldukça güzel ve öğretici bir kitap . içeriğin de iki kişi arasındaki sınıf ayrımını martin'in anlatışıyla okuyoruz . mardin'in ruth'a olan aşkı için kendini geliştirmeye ve okumaya başlıyor ve böylece martının hayatına ve acıklı hikayesine de değiniyor kitap. şu an bitirmediğim için herhangi bir yorum yapamıyorum ancak güzel gidiyor konusu güzel olan bir kitap

0

en son sapiens kitabını bitirdim ve şuan da homo deus'u okuyorum. aslında bir antropoloji kitabıdır ikiside. insan ırkını anlatmaktadır. çok fazla bilgi veriyor ama bunu sıkıcı bir şekilde değil aksine akıcı bir şekilde yapıyor. çok çok sevdim, umarım herkes okur.

0

en son okudugum kitap pembe fili dusunme kitabiydi. oz sefkat konulu bir kitap. baskalarina gosterdigimiz sefkati kendimize de gostermemiz gerektigini icimizdeki kendimize kizan sesi yeri geldiginde susturabilmeyi veya her soylediginin dogru olmadigini bilmeyi anlamamiz uzerine yazilmis bir kisisel gelisim kitabi diyebiliriz. kendimizle barisip kendimizi sevmek uzerine yazilmis bir kitap.

0

bu aralar bana katkı sağlaması açısından, kişisel gelişim kitaplarına yöneldim. en son okuduğum kitap ise, "vazgeçebilmek" adlı kitaptı. dünya çapında çok satanlar arasına giren bu kitap, insanın genel olarak takıntılarından ve alışkanlıklarından destekle birlikte nasıl vazgeçilebileceğini anlatan bir içeriğe sahipti. ben oldukça beğendim. insanın ruh haline ve hayat akışına etki eden bir kitaptı çünkü. eğer yaşamında vazgeçmek isteyip de vazgeçemediğin bir şeyler varsa, bu kitabı kesinlikle okumalısın, çok etkili oluyor. öneririm.

0

ahmet batmanın "korkma kalbim" adlı romanını okudum en son. daha önceden okumuştum ama çok sevdiğim için bir kez daha okumaya karar verdim. konusunu kısaca anlatmak istiyorum sizlere. bir adam var ve tedavisi olamayan bir hastalığı var. adam hastalığı yüzünden aşık olmaktan çok korkuyor. fakat bir gün adam bir kıza aşık oluyor ve uzun bir zaman onun gönlünü almak için emek veriyor. bir müddet sonra sevdiğine kavuşuyor ama ne yazık ki hastalığı yüzünden 1 ay sonra hayatını kaybediyor. beni çok derinden etkileyen bir romandır herkesin okumasını tavsiye edebilirim.

0

stefan zweig'in bir kadının yaşamından yirmidört saat isimli kitabını okudum. kısa ve okunması kolay klasik bir eserdir. bir kadının bir günde tanıştığı bir adamla yaşadığı serüveni bir günde tüm hayatının nasıl değiştiğini anlatan okudukça merak uyandıran bir eserdir. tavsiye ederim.

2

günaydın sızım yazarı songül ünsal
içerik olarak değil ama sana bir sözüyle buna cevap verebilirim " belki mutluluktan uçmam ama ayakları yere sağlam basarım"