0

ben genelde polisiye, gerilim, macera türü kitaplalri okuyorum. onun disinda yeni cikan yazarlarin kitaplarini alarak destrk olmaya calisirim illa ki. tabi ki wattpad cikmasi kitaplari almiyorum. o aitenin disindaki yeni kitap cikarmis olan yazarlar. adamlar kendi çabalarıyla reklam yapmaya calisiyor.. bende en azindan en azindan bi kitabini almaya calisirim, okurum ve reklam olsun diye instagramda filan paylasirim. :) en azindan emegr saygi deyip. :)

0

çok fazla aşk romanlarını sevemiyorum arada bir okurum. genelde tarih, felsefe, macera tarzı kitaplar okurum. ayrıca dünya klasiklerini okumayı ve bilinmiş yazarların kitaplarını okumayı severim. en son suç ve ceza kitabını okudum.

0

akıcı olan kitapları daha çok seviyorum.kisisel gelişim, astroloji,nlp,hayatımıza olumlu şeyler katacak kitaplari okumayı daha çok seviyorum.bu konuda nuray sayarı bende çığır açmıştır.ilk onun kitaplarını okumaya basladim ve hayatımda bazı şeylerin değişmeye başladığını gördüm.tabi bu değişimler zamanla oluyor sabır ve istek gerekiyor.astroloji ise çoğu kişi inanmasada benim bir nevi yol haritam ve su ana kadar da hiç yanıltmadi beni o yüzden inanmayanlarada tavsiye ederim.