0

küfürbaz insanlar kelime hazinesi kıt olan kişilerdir.fazla kelime bilmezler.cahil kültürsüz, eğitim düzeyi düşük insanlar.sıkıştıklarında karşısındakine ikna kabiliyetleri olmadığı için hemen küfür ederler,onların 3-5 kelimesinden biri küfürdür.basit aciz kişilerdir.

1

özellikle her cümlenin sonuna eklenen üç harfli bir kelime grubu var ki, söyleyen insanı direkt kale almama sebebi. her cümlenin sonunda küfretme mantığını çözebilmiş değilim ve hiç hoş bulmuyorum. kötü söz sahibine ait derler ama ben rahatsız oluyorum.

0

bir anlasam neden küfürlü konuşuyorlar. öyle insanlar varki her konuda her durumda ger sohbette küfünü illa söylerler. okadar iğrenç okadar itici duruyor farkında değiller bence . gerçi uyardığım halde ısrarla devam eden de var ne yapayım alkah affetsin . kalplerini karartmaktan başka birşey değil

1

kelime dağarcığı pek geniş olmayan, kendine ve karşısındaki insana saygısı olmayan insanlar küfür etmekten çekinmezler.

0

küfürü hak eden insana küfür edilir çünkü bazı insanlar hak ediyor bende edrim özellikle laf atanlara insan gibi söyleyince anlamıyorlar

0

bir insan karşındakini küçğk düşürmek için küfür eder ama küçük düşen karşısındaki değil kendisi’dir.

0

klasik yalan rahatlamak ama bence kendilerini ifade edemedikleri için

1

özellikler erkeklerin ağızlarındaki anne adını zikrederek ettikleri küfürleri duyunca çıldırıyorum. ne olur etmeyin.. sizlerin anneleriniz, eşleriniz, kız kardeşleriniz yok mudur?

1

rahatlamak için. yani ben küfretmiyorum o yüzden bilmiyorum utanıp utanmadıklarını