0

eğer bir süper gücüm olsaydı iyileştirme ve iyileşme gücüne sahip olmak isterdim.

0

akıl okumayı istemezdim çünkü bu insanı depresyona sokar düşünsene belki sevgilinle oturup yemek yiyosun sevgilin o anda senin iğrenç gözüktüğünü falan düşünüyor insan üzülür niye üzüldüğünü de söyleyemez bazı şeyler bilinmezken daha güzel, görünmez olmaya kalksan bu sefer yine görmemen gereken şeyler duymaman gereken konuşmalar şahit olmaman gereken olayların içinde bulabilirsin kendini o zaman da insan yine bunalıma girer. kendimin ve diğerlerinin ne zaman öleceğini bilmek gibi bişey olsa bu başlı başına sorun zaten belki en sevdiğin arkadaşının üç saat ömrü kaldı o üç saat zehir olur bide korumaya çalışıp koruyamazsın o da kötü. işınlanma olabilir ama çünkü gün içinde defalarca keşke şuraya gidebilsem keşke burda olabilsem falan diyorum ışınlanma olsa öğle arası yemek yemeye izmir sahiline giderim akşam çayı istanbul boğazında içerim yani. tabi ışınlanmanın yanında bi de para verirlerse ..

0

sihirli olup herşeyi kolaylaştırmak isterdim.

0

istediğim zaman ışık hızına kadar çıkmak isterdim bu sayede dünyada bir çok şeyi engelleyebilirim belki savaşları belki cinayetleri

0

süper girl olmak isterdim kötülerin karşısında durmak için

0

zamanı durdurup bazı keşkeleri hayatımdan çıkarmak isterdim. ve şu an yaptığım mesleğin son 20 senesini siler atardım

0

elime aldigim bir kitabı hafiza okunmuş olmasını isterdim

0

ben görünmez olabilmeyi isterdim. böylece her yere gidebilirdim. gerçi ben sadece bir yere ve bir inanın yanında olmak istiyorum orası ayrı. böylece ondan asla ayrılmak zorunda kalmazdım. her anımız o bilmese de yan yana geçerdi.

1

işınlanmak olurdu. bu özel gücü sevdiğim insanların yanına gidebilmek için kullanırım.

0

zihin okuma veya duvarlardan gecme güçünü isterdim

0

herkesin aklından geçeni okumak olurdu. çünkü benim hakkımdaki düşüncelerini bilmek isterdim.