0

bence tek bir kategoride karşılaştırma yapmak mümkün değil bunu yani bilgilendirme açısından kim milyoner olmak ister diyebilirim tabi kenan ışık zamanında daha güzeldi bence o daha güzel sunuyordu şuan da güzel ama eski tadı yok eğlence açısından o ses türkiye diyebilirim acunun yaptığı her program tutuyor zaten hem şarkı dinliyoruz hem gülüp eğleniyoruz bence eğlence açısından en güzel program diyebilirim yemek programlarını saçma buluyorum açıkcası aslında olması gereken bir şey olabilir ama bizimkiler gereken şekilde yürütmüyorlar programı insanlar tuhaf

0

kim milyoner olmak ister yarismasini izliyordum simdi eskisi kadar izlemiyorum arada denk gelirsem izliyorum star tv de eyvah dusuyorum diye bir yarisma var gayet keyifli

0

ben çok fazla televizyon izlemiyorum ama en sevdiğim yarışma programı kim milyoner olmak ister ?

1

ilker ayrık, çok başarılı bir sunucu onun sunduğu yarışmalar eğlenceli oluyor. takip etmesem de denk geldiğimde keyifle izliyorum.

0

elbette "kim milyoner olmak ister" daha kalitelisi çıkmadı şimdiye kadar. keşke yeni bir şeyler turetseler.

0

kelime oyunu tabi sunucununda çok etkisi var bu kararda

0

o ses türkiye hem eğlenceli hemde yetenekli insanların sesini duyurabilmesi için güzel bir platform :)

0

eğlenceli ve komik olması açısından yaparsın aşkım ,ilker ayrık harika bir adam bence,ben bilmem eşim bilir'i de çok güzel sunmuştu.

0

kesinlikle bilgi yarışmları ile ilgili olanlar. 3 te 3 tarih, kim milyoner ister?, kelime oyunu.. gibi yarışmaları izlerim.

0

tv izlemiyorum en son var mısın yok musun vardı :d